FORNÉS EN ESTAT PUR

Aquí teniu una petita mostra del despropòsit que va representar l’arbitratge que va patir el Santanyí el passat dissabte en el partit que l’enfrontava a l’Alcúdia.

Al vídeo podeu veure com va fer repetir fins a 3 vegades un penal. Això va passar al minut 20 de partit aproximadament. I a partir d’aquí va ser un “desfer calça”. Com és ben característic en ell, Salvador Fornés no va parar de provocar la crispació de públic, tècnics i jugadors. Els que l’heu vist pitar sabeu bé allò que vull dir, no és cert? Idò sobren les paraules….

Va mostrar 17 targetes. 10 al Santanyí i 7 a l’Alcúdia. Això representa una recaptació de 255,00 € per la federació. Però si tenim en compte que dues d’elles varen caure al mateix jugador la recaptació es converteix en 277,00. I si a això li sumam els 580,00 € que ha de pagar el Santanyí per l’arbitratge fa un total de 857,00 €. La gent que era al camp, tant del Santanyí, com de l’Alcúdia, com altre gent de futbol que va presenciar el partit pot valorar si és o no excessiu. Jo personalment pens que sobren les paraules…

Per acabar d’encalentir els ànims, al minut 92 el davanter del Santanyí va guanyar la posició al defensa de l’Alcúdia i es va quedar sol davant el porter. El defensa, fent tot allò que podia per evitar que el davanter pogués xutar, voluntàriament o involuntària va fer-lo caure dins l’àrea. Idò el Sr. Fornés no va tenir la decència de xiular penal.

Encara va tenir temps d’expulsar l’entrenador del Santanyí. Qui coneix en Joan Mas sap que no és fàcil treure’l de punt. Idò ell ho va aconseguir. Ara el comité de competició té la tasca que posar preu a aquesta expulsió.

En aquest sentit jo només deixaré aquí una dada: en Joan fa 8 anys que està al Santanyí. Aquesta és la segona vegada que l’expulsen. La primera només va ser un partit de sanció, és a dir, 52,00 €. Aquesta ja veurem, si és un 52,00 €, si són dos 104,00 €. I així….

La passada temporada el Sr. Fornés, en 14 partits, va engreixar els comptes així: 82 grogues i 6 vermelles fan un total de 1.542,00 €, però si tenim en compte que 8 de les grogues varen esdevenir 4 vermelles la recaptació es converteix en 1.608,00 €. En el temps que duim de lliga la present temporada, el Sr. Fornés ha arbitrat 6 partits i ha mostrat 51 targetes grogues i 3 vermelles. Això fa una recaptació de 921,00 €, en 1.009,00 € aproximadament. Tot plegat suposant que les vermelles només comportassin un partit de sanció, perquè si no a més partits més eurets “pa la saca”…

Els clubs de per aquí no són com el Barça o com el Madrid. Els doblers que paguen de sancions els han de llevar d’un altre lloc. A final de temporada un club de 3a haurà pagat 11.020,00 € d’arbitratges. Els jugadors i tècnics dels equips de per aquí cobren poc, tard i malament. Tots els clubs, sense excepció, amb prou feines poden pagar la despesa que suposa desplaçar l’equip a jugar a una illa que no és la seva. Hi ha dret que s’hagi d’encarir tot això perquè algú necessiti esbravar els seus complexes dins un camp de futbol? Hi ha dret que per pal·liar els fracassos personals d’un sol home s’hagi de malmenar les il·lusions de 22 jovenets que es deixen la pell dins el camp més la de les persones que han dedicat moltes hores a preparar-los? És de justícia que el sacrifici de la poca gent que queda que vol fer una mica de feina pel futbol es vegi malmès d’aquesta manera? Sobren les paraules…

I sabeu què és allò més trist? Idò que el protagonista de “carnisseries” com la de dissabte passat a Santanyí és una de les persones que es dedica a donar classes als futurs àrbitres i als futurs entrenadors d’aquesta terra. Valga’m déu.!!!

Corren veus que el Sr. Fornés és un ferme candidat a ser el successor de l’actual president del comité arbitral de balears. Si això és cert… “Que dios nos pille confesados”…

AMS para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.