Sineu: Joan A Beltran, Bartolome Alomar, Juan Barcelo, Miquel A Bergas, Jordi Gaya, Marc Barcelo, Salvador Matemales, Luis S Rayo, Marc Solier, Bartolome Mas y Juan Beltran.

Sustituciones: Miguel Bauza por Bartolome Mas (min.55), Pau Company por Marc Barcelo (min.60), Antonio Sanchez por Salvador Matemales (min.68), Pere J Florit por Jordi Gaya (min.74) y Francisco J. Cortes por Luis S Rayo (min.84)

Alqueria: Melcior Vadell, Agustin Servera, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Juan Garcias, Miguel A Lopez, Marcos A Tejero, Antonio Villanueva, Carlos Trenado, Baltasar J Rigo y Raul Degea.

Sustituciones: Bernardo Ginard por Miguel A Lopez (min.70), Joan B Maimo por Bernardo Ginard (min.78), Kadal El Hoummani por Juan Rigo (min.85) y Adrian Pineda por Marcos A Tejero (min.86)

Goles: 1-0 Juan Beltran (min 81) y 2-0 Juan Beltran (min 82)

Árbitro: Francisco Jos Gonzalez Caballero. asistido por Miguel A Reynes Coronado y Joan Martorell Llabres.

Tarjetas: Juan Beltran (amarilla, min 82) para el Sineu. Marcos A Tejero (amarilla, min 40) y Juan Rigo (amarilla, min 48) para el Alqueria.

Aquesta tarda s’han enfrontat al camp municipal de Son Matgi l’equip local dotzè amb 13 punts i l’Alqueria penúltim amb només 3 punts fruit de 3 empats a casa seva. Molts pocs espectadors i -fet insòlit- quasi bé majoria visitant. Temps molt dolent amb pluja i vent.

El partit en sintesi ha estat molt dolent i de poc plaer per els aficionats que han vingut a veure aquest matx, molt migcampisme per amdós equips i poca profunditat a les darreres jugades.

La primera part ha estat de domini de l’Alqueria i seves han estat les millors oprtunitats; si bé per esser honrats hem de dir que el mister local ha fet un equip de circumstàncies ja que té cinc jugadors de baixa, un castigat per sanció i quatre que eren fora de l’illa; per el que ha posat dos juvenils com a titulars i a la segona meitat han sortit al terreny de joc els altres dos.

Les millors jugades han estat les següents:
Min. 3: Xut fort de Tejero el davanter visitant i surt per poc fora de la porteria del Sineu.
Min. 11: Baltasar Rigo dona un ensurt a la defensa local i el seu xut surt també prop de la porteria defensada per Joan Toni.
Min. 14: El davanter local Marc Barceló heu prova i el seu dispar surt per la dreta de la porteria de Vadell.
Min. 17: Una pilota rebutjada per la defensa local es agafada per López i aquest passa l’esfèrica a Trenado qui xuta fora per ben poc.
Min. 22: Els jugadors visitants reclamen a l’àrbitre pena màxima per haver tocat la pilota dintre la seva àrea el defensa central local Joan Beltran. L’àrbitre no siula res.
Min. 30: Falta qeu treu el defensa dret de l’Alqueria, Servera i l’atura amb seguretat el porter local.
La resta de minuts fins arribar al descans sense arribades a les porteries. Futbol molt pla i previsiu dels dos equips.

La segona part ha estat més igualada en joc i els canvis de l’equip local han estat encertats ja que han donat més profunditat al Sineu; si bé les ocasions han estat repartides a les dues areas i el que ha fet que els locals haguin sortit victoriosos han estat dues jugades de mala sort per l’Alqueria.

Min. 47: Marc Solier, devanter local, xuta un falta a la frontal de l’area grossa dels visitants i la pilota surt a l’esquerra del pal defensat per Vadell.
Min. 56: Clara oportunitat del juvenil local Salva qui amb xut de vaselina supera al porter però l’esfèrica surt rebutjada per la defensa de l’Alqueria a corner.
Min. 65: Garcias de l’Alqueria xuta fort per damunt la porteria local després d’agafar rebutjada la pilota dels defensors sineuers.
Min. 70: Pau Company qui havia sortit aquesta segona part de fluix cop de cap remata a porteria pero la pilota va a les mans de Vadell.
Min. 71: La millor ocasió de l’Alqueria a càrrec de Villanueva qui engalta un fort xut que Joan Toni a ma canviada desvia a corner per damunt el travasser.
Min. 74: Es Joan Beltran qui heu prova amb un fort xut des-de fora de l’area grossa visitant i la pilota sur fora per la dreta de la porteria de l’Alqueria.
Min. 75: Tejero amb un bon contracop dels visitants xuta molt alt fora de la porteria sineuera.
Eren moments de jugades a una i l’altra area per intentar ambdós equips aficar el primer gol i allunyar l’estress de les banquetes i emportar-se’n la victòria.
Min. 76: Toni Sanchez també en jugada de contracop dels locals xuta ras i fort a l’esquerra de la porteria de Vadell.
Min. 77: Una altra volta Toni Sanchez heu prova i l’esfèrica és rebutjada amb els peus a corner pel porter visitant.
Min. 80: Joan Beltran després de la treta de corner de Marc Solier i dintre una melée a l’area petita visitant, afica el peu i introueix la pilota dintre la xerxa. Puja el 1-0 al marcador.
Min. 82: Joan Beltran de bell nou amb un xut llunyà aprop del mig camp fa que el defensa dret Servera i Vadell no s’entenguin i la pilota amb dos bots alts s’introdueix dins la porteria visitant, devant l’incredulitat de tots el jugadors incluits els locals. El marcador en dos minuts havia passat d’un empat a cero al resultat de 2-0 a favor del equip sineuer.
Min. 85: L’Alqueria intenta escursar la ventatja dels locals i Trenado xuta fort a mitja altura i quan la pilota entrava dintre la porteria local Joan Toni amb una molt bona estirada treu amb la mà l’esfèrica a corner.
Era la darrera oportunitat dels visitants i els locals esperaven el siulet final de l’àrbitre per donar per bò aquest sorprenent resultat a la vista del joc que han fet un i l’altra equip.
Els millors jugadors al nostre entendre han estat per part de l’equip local En Joan Beltran per la seva seguretat en defensa i les seves arrancades amb la pilota controlada per pujar-la als davanters locals endemés d’esser l’autor dels dos gols en el dia d’avui. Per part de l’Alqueria En Rigo, el seu capità i que ha sortit del terreny de joc lesionat als darrers minuts ha mostrat la seva seguretat i hem vist com donava molta confiança amb el seu joc als seus companys.

L’àrbitre el Sr. Francesc Gonzalez i els seus auxiliars Joan Martorell i M. Angel Reynés han tingut una tarda molt tranquila gràcies a la esportivitat de tots els jugadors. Aixi que el seu arbitratge no ha tingut massa dificultats. No l’hi hem vist cap errada tècnica si bé l’única seria la decisió de no pitar penalti reclamat a la primera part pels jugadors visitants, però hem de dir que és el Sr. Gonzalez qui decideix si el jugador local toca la pilota dintre la seva area amb intencionalitat o no. A n’aquest cas ell no ha vist intencionalitat. La nostra nota al «trio» arbitral és de notable alt.

Els comentaris dels dos entrenadors han estat els següents:

Andrés Uribe de l’Alqueria ens ha dit que el partit havia estat molt igualat. Que el més just era un empat ja que el Sineu havia conseguit molt premi per el joc que havia fet aquest equip.

Els dos gols han estat fruit de dos errors dels seus jugadors; el primer per no rebutjar l’esfèrica dintre de la seva area petita i l’altra com ha vist el pùblic ha estat fruit d’una jugada desgraciada i el fet de que el terreny de joc estava molt riscallis per l’aigua de la pluja lo que ha sorprés al seu defensa i al seu porter.
Ens afegeix per acabar que espera a partir de la propera jornada tenir més sort que la que han tinguda fins ara ja que per joc mereixen estar més amunt a la classificació.

Toni Florit, el mister local, ens ha comentat que baix el seu punt de vista la primera part ha estat molt igualada, amb poques ocasions de gol per ambdós equips; i que ell havia tret un equip de circumstancies per les moltes baixes. Si bé donç els que han jugat heu han fet amb molta ambició i intensitat. Afegeix que poden prendre mostra els ausents del dia d’avui amb clara alusió que no té ningú assegurada la titularitat.

La segona part no han materialitzat les bones ocasions de gol però quan menys heu esperava han arribat els dos gols que l’hi han donat molta tranquilitat a l’equip.
En resum son tres punts molt importants per seguir amb la lluita dintre de la categoria i anar el proper diumenge a un camp molt dificil -referint-se- a Ses Pesqueres d’Artà per provar de sumar-ne tres més.

La propera jornada l’Alqueria visitará al Bunyola i el Sineu com deia el seu entrenador abans jugarà a Artà.