Crónica Preferente: CD Migjorn 1 – 3 CCE Sant Lluis

CD Migjorn: Josep Maria Escaño, Ruben Febrer, Juan Sales, Adan Febrer, Sergio Salleras, Antonio Sales, Juan Villalonga, Josep Sales, Noe Fernandez Del, Juan Timoner y Jose Pedro Segui.

Sustituciones: Nicolau David por (min.56) y David Torres por Antonio Sales (min.68)

CCE Sant Lluis: Raul Olives, Jose Manuel, Bernardino Andres, Isaias Pons, Oscar Sintes, Marc Villalonga, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Gabriel Llabres, Francesc Josep y Alberto Salvador.

Sustituciones: Cristobal Galvez por Francesc Josep (min.39), Elliot Galan por Bernardino Andres (min.77), Pedro Javier por Zouhir Essounani (min.83) y Carlos Segui por Alberto Salvador (min.89)

Goles: 1-0 Juan Villalonga (min 21), 1-1 Alberto Salvador (min 46), 1-2 Cristobal Galvez (min 50) y 1-3 Alberto Salvador (min 81)

Árbitro: Ruben Fernandez Martinez. asistido por Wenderson Adao Da Silva y Jose Maria Santiago Vicente.

Tarjetas: Juan Timoner (amarilla, min 81) para el CD Migjorn. Cristobal Galvez (amarilla, min 66), Alberto Salvador (amarilla, min 71) y Oscar Sintes (amarilla, min 83) para el CCE Sant Lluis.

Al final tot arriba, amb treball, constància, perseverança i fe en un estil, el conjunt de JA Moyano va vèncer per mèrits propis en la seva visita el líder del grup A als Nogales i alimentar d’una vegada per sempre la seva moral amb vista a les dues últimes jornades de la competició copera.

Afrontava l’inici del matx el CCE amb un conjunt molt físic per contrarestar la força migjornera però sense oblidar dels seus jugadors de creació per intentar aconseguir el control de la pilota i buscar velocitat en ambdues bandes amb l’entrada del jove Zouhir i la titularitat d’Alberto que fet i fet li donaria el millor resultat possible.

Sense un clar dominador en els primers minuts, el conjunt de Moyano va voler disputar-li la possessió de la pilota per crear ocasions que s’espantessin al conjunt de Rico. La primera d’elles va arribar al minut 10 quant Dino de fort disparar va enviar la pilota fora per poc. El primer ensurt va donar ales als blavosos que van arribar fins a tres vegades més a la meta verdiblanca.

Amb un CCE que es trobava còmode i un conjunt local que volia desfer-se del empenta inicial lluiser es va arribar al minut 21 en el qual, després d’una falta llançada des de l’interior de l’àrea després de decretar el col · legiat una dubtosa cessió, Llonga avançava als de Rico en el primer acostament que va disposar el quadre verdiblanc.

El gol no va fer defallir als visitants que veien que el treball realitzat fins ara era correcte. El quadre local va gaudir dels millors minuts de la trobada després del gol de Llonga i tancar als de Moyano en el seu camp en els moments més crítics dels lluisers.

A la vora del descansar i en una pilota llarga de Raúl per al cap de Dino, Alberto va aconseguir el gol de la igualada que feia justícia i deixava el partit on estava al principi amb empat a l’electrònic però amb 45 minuts menys per disputar.

La segona part començava amb un CCE disposat a endur-se els tres punts i buscant amb decisió la meta de Josep amb empenta i claredat. El quadre de Moyano es va fer amo del partit però sense oblidar la qualitat del conjunt local que podia aparèixer en qualsevol moment. L’defensa local desfeia qualsevol situació de perill. Al minut 50 i després una pilota que va quedar mort en la frontal de l’àrea, Cristóbal va enviar al fons de la xarxa una forta disparar i avançava als visitants.

Quedava un món encara i no es podia baixar al guàrdia, la victòria estava més a prop però el treball estava a mig fer. Els de Rico van posar una marxa més al partit a la recerca de la igualada donant molta feina a la defensa visitant que va resoldre les envestides locals amb fermesa i bon fer.

En qualsevol moment podia arribar l’empat o la sentència lluisera, amb el partit tan obert la velocitat de Elliot podia ser aprofitada per matar el partit. I així va ser, al minut 81, i després d’una galopada de l’esmentat Elliot, de nou Alberto aconseguia superar el porter José i posar el que seria el definitiu 1-3.

Victòria merescuda, treball realitzat i alenada d’aire fresc per a un conjunt que va merèixer molt abans la primera victòria oficial de la temporada.