Agradecimiento de Toni Ordinas al At. Baleares

Stabaek

A tots els qui formau part del CD At. Baleares,

Després de quatre anys de formar part d’aquest Club ha arribat el moment d’iniciar una nova experiència personal i professional.

Però abans de marxar vull fer-vos arribar el meu agraïment a la Junta Directiva encapçalada per Fernando Crespí i Juan Palmer, com a màxims responsables directius de l’àrea del futbol formatiu, així com als tècnics, ajudants, delegats, responsables de material i col·laboradors del Futbol Base del Club per tot el que hem viscut junts al llarg d’aquestes temporades. Agraïment especial per totes les famílies i jugadors del Club, màxims protagonistes d’aquest projecte.

Hem vist créixer un projecte esportiu amb un ferme objectiu: convertir el futbol formatiu de l’Atlètic Balears en la millor escola de futbol d’aquestes Illes. Objectiu que estic convençut que amb la continuïtat de l’extraordinària tasca feta pels diferents cossos tècnics dels equips i amb la il·lusió dels dirigents en la construcció de la futura Ciutat Esportiva, serà assolit pel Club.

Amb la immensa satisfacció d’haver format part d’aquesta entitat i amb el desig que els èxits esportius i socials us acompanyin en el futur, rebeu una cordial salutació.

Visca l’Atlètic Balears!

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.