Arenal: Jose R Escoto, Alberto Pons, Adrian Garcia, Roberto Soteras, Jose R Exposito, Andres Capo, Guillerm0 Vaquer, Ismael Eljanraqui, Juan A Calle, Jorge J Lopez y Daniel Torres.

Sustituciones: Juan D Riutort por Andres Capo (min.42), Adrian Plomer por Jose R Exposito (min.60), Francisco Garcia por Juan A Calle (min.67) y Marc Gallego por Guillerm0 Vaquer (min.85)

Xilvar: Joan A Mayol, Gabriel Martorell, Jaume Alomar, Juan Coll, Enzo D Mieres, Gabriel Amengual, Antoni R Rotger, Llorens Coll, Miguel A Marquez, Fernando Sastre y Miguel A Gonzalez.

Sustituciones: Gabriel Cañellas por Miguel A Marquez (min.60), Lorenzo A Reynes por Fernando Sastre (min.60) y Mostafa Jama por Gabriel Martorell (min.68)

Árbitro: Gines Jesus Fernandez Ballesta. asistido por Nicolas Gutiérrez Novo y Juan Forteza Guerra.

Tarjetas: amarillas por el Arenal a Francisco García min. 35, Adrián Plomer min. 73 y por el Xilvar a Antoni Rotger min. 55 y Gabriel Cañellas min.83

Just resultat el vist al Municipal de S’Arenal.

L’equip local va sortir com un huracá, amb en Pin i Calle que feien molt de mal a la defensa selvatgina, que treia aigua com podia.

Les ocasions es succeien a l’area visitant, unes vegades per errades locals i altres per la gran actuació de Mayol el marcador seguia sense mourerse.

Nando Sastre a la mitja hora tambe disposa de una inmillorable ocasió per avançar als visitants, pero just després els arenalers també fallen tres clarissimes ocasions tot just abans de arribar al descans amb un 0-0 que pareixia increible.

A la segona part els visitants surten amb unes variacions tactiques mes defensives per tal de aturar les embestides locals, i es quan comencen a jugar mes futbol, i es aqui quan pareixia que el partit estava mes igualat, quan Pin, autentic punyal arenaler, de un fortissim xut desde la frontal de l’area , que Mayol no pot fer res de res iestableix l’u a zero al marcador. Sis minuts despres es Dani Torres que amb un xut escorat a l’area sorpren la defensa del Xilvar i fa el segon.

Rafel Perelló mou fitxa i avança les linies cercant qulque cosa. Els visitants no baixen els braços i comencen a desplegar un joc mes ofensiu . Bori arran de area petita aprofita una centrada de Mosta i redueix les distancies.

El darrer quart va ser un autenntic passacarrers en els quals uns cercaven desesperadament l’empat mente que els locals miraven de aprofitar un contraatac que els haues donat el gol de la tranquilitat.

Ja al final el Xilvar a la deseperada , amb Enzo en punta, que tornava a l’equip despres de una llarga abssencia, casi estableix l’ansiat empat. Pero el marcador ja no es mou .

Els locals just vencedors , pero cal destacar també la actuació dels jugadors visitants que han donat la cara durant tot el partit i que després de encaixar el 2-0 no s’han vengut abaix cercnt l’empat.

També destacar l’actuació del trio arbitral. Molt ben duit el partit per part del Sr Fernandez Ballesta i els auxiliars Gutierrez Novo i Forteza Guerra.