El Levante UD es proclama campió de la Pyrénées International Women’s Cup Andorra 2012

El Levante campeón
El Levante UD ha guanyat a la tanda de penals al FC Barcelona a la final de la Pyrénées International Women’s Cup Andorra 2012 en un partit molt disputat.

Aquest matí s’ha disputat la gran final de la Pyrénées IWC Andorra 2012 a l’estadi del M.I. Consell General d’Andorra la Vella. El partit, molt disputat per part d’ambdós equips, ha acabat amb empat a 0 i s’ha hagut de resoldre la final amb la pena màxima. A les 10:00 s’ha disputat la semifinal del torneig entre Real Sociedad i Toulouse FC, partit ha acabat amb la victòria per 1-0, gol de Idoia Agirre, dels vascos, que s’han proclamat tercers classificats d’aquesta edició.

En el rànquing de la màxima golejadora, Olga García del FC Barcelona s’ha emportat el premi atorgat per Pyrénées Andorra; la portera del Llevant, Sandra Paños, ha estat la menys golejada i s’ha emportat el premi Cadena Pirenaica; i el premi a la millor jugadora de RTVA d’aquesta edició ha estat per a Chatelin Delphine, del Toulouse FC.

El Sr. Jordi Cerqueda, Secretari d’Estat d´Esports del Govern d´Andorra, el Sr. Roger Pie, director d’Andorra Turisme i el Sr. Joaquím Serrahima, director de màrqueting de Pyrénées Andorra han fet entrega dels trofeus als equips guanyadors.

La VI edició de la Pyrénées IWC Andorra 2012 ha estat tot un èxit. S’han pogut viure intenses hores de futbol de primer nivell i partits molt apassionants. Amb un cartell de luxe, l’espectacle estava assegurat.

RD

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.