Alqueria: Miguel Rigo, Pere Estelrich, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Jaime Barcelo, Miguel A Lopez, Marcos A Tejero, Miguel Palmer, Bernardo Ginard, Antonio Mas y Miquel Rigo.

Sustituciones: Bartolome Roig por Antonio Mas (min.54), Salvador Cervan por Miquel Rigo (min.70), Hamzaa Margaa por Miguel Palmer (min.86) y Denis Plamenov por Bernardo Ginard (min.89)

Sineu: Bartomeu Llompart, Juan Barcelo, Joan Riutort, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Miquel A Crespi, Rafel Oliver, Luis S Rayo, Marc Solier, Magi Amoros y Francisco Quetglas.

Sustituciones: Leandro M Zozaya por Juan Barcelo (min.81) y Jaime Perello por Marc Solier (min.86)

Goles: 0-1 Magi Amoros (min 41) y 1-1 Bernardo Ginard (min 76)

Árbitro: Juan A. Coll Pérez. asistido por Emilio Junquera Talavera y Luis De La Fuente Gómez.

Tarjetas: Pere Estelrich (amarilla, min 36) para el Alqueria. Jaime Perello (amarilla, min 90) para el Sineu.

Es jugava aquest partit divendres a las 20 hores, cosa poc habitual en aquestes categories.

Fou un partit en poques coses a contar. Hi va aver un lleuger domini dels visitants, que en el minut 41 amb un gol de Magí Amorós s’adalantaven en el marcador. Ja en el segon temps minut 76 a treta de falta de Bernat Ginard aconseguien el que seria el definitiu 1-1.

El tècnic local Toni Roig feia debutar dos cadets Hamzaa Margaa i Denis Yordanov, ja que Salvador Cervan ja avia jugat amb una altre ocasió.