«Fa dos anys que la selecció cadet no perd cap partit»

Gaspar Sastre campeón de España Sub-16 con Baleares

El seleccionador de la Sub-16, Gaspar Sastre, era un home feliç a Binissalem després d’aconseguir guanyar la final. El president de la FFIB el va felicitar no només pel títol, sinò també per la impecable trajectòria de la Selecció Cadet, que ha guanyat tots els partits del campionat en les tres fases.

Gaspar ho té clar:

– És que tampoc no vàrem perdre cap partit la temporada passada, que vàrem quedar subcampions d’Espanya empatant la final. Vàrem perdre en el llançament de penals. Trob que enguany mereixiem aquesta recompensa.

Sobre la final contra la Selecció d’Euskadi, Gaspar reconeix que la sort va acompanyar el seu equip en els darrers minuts, però considera que el futbol és així:

– El mèrit nostre d’aquesta fase final va ser, sobretot, guanyar la Semifinal a la Selecció Catalana, una altra selecció imbatuda i que sempre és favorita. Va ser un partit memorable, en el qual els nostres jugadors varen jugar com un equip molt conjuntat. Tenim bones individualitats, però aquest partit el va guanyar la feina d’equip.

Aquesta Selecció Cadet ha fet història guanyat per primera vegada per a les Illes Balears el Campionat d’Espanya. El seleccionador troba que és una demostració palpable del nivell futbolístic de la nostra Comunitat:

– Les seleccions de les Illes Balears ja fa uns anys que son temibles a qualsevol competició. Estam a l’altura tècnica de les Autonomies més fortes, com Catalunya, Euskadi o Madrid. Que el futbol que se fa a les Balears és de qualitat també ho va demostrar el Binissalem, guanyant la Copa Federació. Trob que hem d’estar satisfets.

Així i tot, Gaspar Sastre reconeix que moltes circumstàncies s’han juntat per guanyar un Campionat d’Espanya, i que mantenir aquest nivell de la Selecció Cadet serà una tasca difícil.

Enhorabona, Campió!

FFIB

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.