Crónica Cadetes 2ª Reg. (Gr. B): Sportworld del A. 0 – 1 Porto Cristo

El Porto Cristo campeón de su grupo
Alineaciones:

Sportworld del A.: Ruben D Rodriguez, Alexandre Bisbal, Sergio J Rodriguez, Josep El Abdaqui, Rafael Lopez, Erik Garcia, Dioni Molina, Marc Capllonch, Carlos Cano, Alejandro Valle y Joaquin Buendia.

Sustituciones: Cristian Gomez por Alexandre Bisbal (min.41) y Daniel Delis por Rafael Lopez (min.51)

Porto Cristo: Jordi Martinez, Christian Broncano, Jordan Cervantes, Marc Melis, Ivan Cervantes, Juan M Ferrera, Antoni Fornes, Xavier Sanchez, Jose M Escalona, Leonardo Bordagaray y Timi Damilola.

Sustituciones: Sergi Duran por Jordan Cervantes (min.64) y LlorenÇ Miquel por Timi Damilola (min.79)

Goles: 0-1 Juan M Ferrera (min 75)

Árbitro: Sebastián Serrano Pérez.

Comentario:

El Porto Cristo se ha proclamat campió de lliga.

L’equip cadet del Porto Cristo C.F. ha aconseguit un treballat triomf per 0 gols a 1 al camp de l’Sportword d’Alcúdia, que juntament amb la derrota del Santanyí per 6 gols a 0 davant el Rtvo. Penya Arrabal, han proclamat campió de lliga de cadets 2a regional grup B a l’equip vermellenc, que a falta de 2 jornades duu 7 punts d’avantatge al segon classificat i per tant, ha pogut cantar avui a Alcúdia l’ansiat aliró. Per la majoria de jugadors aquest és el seu segon títol de campions amb al club, ja que el que han aconseguit avui es suma al que molts d’ells aconseguiren també en categoria aleví. Enhorabona a tots! I esperem que aquest grup ens segueixin donant més alegries en el futur.

Porto Cristo CF

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.