Crónica Juveniles 2ª Reg. (Gr. A): Petra «B» 3 – 2 Col. San Pedro

Petra «B»: Jose M Hernandez, Pere J Alzamora, Bartomeu Bauza, Joan Vila, Mohamed Saddik, Rafel Alzamora, Pere A Company, Sebastia Moragues, Jose M Mas, Joan Duro y Miquel Llull.

Sustituciones: Mateu Bestard por Miquel Llull (min.46), Joan Miquel por Jose M Mas (min.46), Mario Nepola por Joan Vila (min.68), Gabriel Ballester por Mohamed Saddik (min.86) y Francesc Gil por Rafel Alzamora (min.88)

Col. San Pedro: Pablo Delgado, Rafael A Vila, Jordi Mendez, Antonio Mas, Angel Castillo, Alejandro Zaragoza, Joaquin Osman, Luis M Jarillo, Aliou Gassama, Juan C Espejo y Alan E Arcentales.

Sustituciones: Sebastian Font por Rafael A Vila (min.55)

Goles: 0-1 Juan C Espejo (min 2), 1-1 Mohamed Saddik (min 40), 2-1 Joan Miquel (min 54), 2-2 Joaquin Osman (min 66) y 3-2 Bartomeu Bauza (min 82)

Árbitro: Antoni Prats Martí.

Tarjetas: Mario Nepola (amarilla, min 80) para el Petra «B». Sebastian Font (amarilla, min 75) para el Col. San Pedro.

Ben distints els propòsits dels dos conjunts. Els locals, recordem que es tracta del segon equip de la categoria d’un club petit, estan demostrant que tenen forces, ganes i qualitat per treure un bon resultat a aquesta lliga, i molts d’ells, rellevar a la propera temporada els qui acabin de l’equip de preferent. Després d’aquesta treballada victòria, es mantenen quarts, empatats amb dos conjunts mes (Atº Rafal i Port de Pollença) i a 11 punts del tercer, tot i que amb un partit manco. Pel que fa els de el Col·legi San Pedro, perden un lloc a la taula a favor del Sta. Catalina i es col·loquen 9º amb el Marti Jordà a 4 punts (2 partits menys).

El partit va ser força disputat. Al minut 2, Juan Espejo va sorprendre al porter de l’UE Petra amb una vaselina des de gran distancia. Els locals reaccionaren i al minut 54 s’avançaven i al 66’ tornaven a empatar els de Palma. La lluita va continuar i al minut 82 Tomeu Sebastià aconseguí el que seria gol de la victòria. Molt bona actitud de tots els jugadors i gran esportivitat, sols una targeta groga per cada costat.