A-llubi: David Martinez, Mateo Alorda, Rafael Bauza, Jose D Cougil, Miguel Guardiola, Jaume Llompart, Bartolome Nicolau, Domingo Llabres, Miquel Torrens, Gabriel Rossello y Juan C Cano.

Sustituciones: Biel Alomar por Rafael Bauza (min.58), Javier Risco por Domingo Llabres (min.63), Antonio Crespi por David Martinez (min.64) y Sezer Nezi por Juan C Cano (min.75)

Sineu: Marc Darder, Joan Riutort, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Francisco Quetglas, LlorenÇ Gelabert, Luis S Rayo, Bartomeu Llompart, Pere J Florit, Gabriel Gelabert y Magi Amoros.

Sustituciones: Guillermo Servera por Bartomeu Llompart (min.46), Antonio Ramis por Francisco Quetglas (min.46), Mario Acedo por LlorenÇ Gelabert (min.51), Miquel A Crespi por Marc Darder (min.70) y Mateo Coll por Mario Acedo (min.85)

Goles: 0-1 Luis S Rayo (min 56) y 1-1 Antonio Crespi (min 89)

Árbitro: Jaume Gelabert Cánaves.

Tarjetas: Ignacio Llompart (amarilla, min 42), Miguel Guardiola (amarilla, min 44), Rafael Bauza (amarilla, min 58), Gabriel Rossello (amarilla, min 69), Miquel Torrens (amarilla, min 72), Miquel Torrens (amarilla, min 74), Bartolome Nicolau (amarilla, min 90) y Domingo Llabres (amarilla, min 90) para el A-llubi. LlorenÇ Gelabert (amarilla, min 26), Magi Amoros (amarilla, min 48), Pere J Florit (amarilla, min 68), Luis S Rayo (amarilla, min 70), Antonio Ramis (amarilla, min 84) y Gabriel Gelabert (amarilla, min 88) para el Sineu.

S’ha jugat en el camp municipal de Ses Comes a n’el «poble de les tàperes» un intens i molt entretingut partit que ha enfrontat l’equip local el A. Llubi classificat a la 7ena. posició de la taula amb 43 punts i el veïnat equip de Sineu, el primer de la classificació.

Els dos conjunts han estat molt ben animats per les dues nombroses aficions que abans del matx han tingut un dinar de germanor i a tot això hi ha que afegir l’ingredient de rivalitat comarcal i la bona ratxa que duen ambdos equips ja que la setmana passada els locals empataren un partit molt disputat a Lloret i els visitants guanyaren més fàcil del que es pensaven al Son Oliva que era a les hores el capdevanter de la taula.

Les estadistiques ens fan veure un conjunt local que a casa seva és molt fort només havent perdut tres partits per el mateix resultat 0-1 en front de l’Alqueria, Atc. Rafal i Son Oliva; empatats dos: un amb el Lloret i l’altre amb el Juv. Ca’N Picafort. La resta han sigut victories còmodes destacant les golejades que infringiren a la UE Petra per 5-1 i al s’Arracó per un 6-1.

Mentre el CE Sineu ha tingut grans resultats fora del seu camp com també moltes «pifies» en certa mesura per la seva irregularitat ja que si amb aquest aspecte no hagués fallat avui sería més lider i amb més punts; tants com el que ha perdut front els equips teoricament més febles de la categoria. Recordam que els quatre partits perduts d’aquest equip fora del seu terreny de joc foren al Port de Soller, Rtvo. La Victoria, Ca’N Picafort i Rafal; la resta 3 empats i 6 victories.

Han fet la treta d’honor Na Rosa y a Na Teresa Perelló; dues nines del poble que han participat amb la sel.leció balear de futbol 7 aleví al campionat d’Espanya.

La primera part ha començat amb molt respecte per part dels dos equips si bé el CE Sineu amb un joc més efectiu s’ha imposat al llarg de la majoria de minuts no deixant jugar a l’equip local el seu futbol; ja que la presió que exercien davanters i mitjos del equip visitant forçaven al equip local a jugar sense molt sentit i llevan-se la pilota del damunt com podien.

De fet durant tota la primera part el A. Llubi no ha arribat a llançar cap xut enmig dels tres pals de la porteria del CE Sineu.

La majoria de jugades amb més efectivitat com deiem eren de l’equip visitant; ja que en el min. 13 Pere Florit treu una falta que arriba als peus de Lluis Simó qui engalta un xut veninós que entrava a la porteria local quan amb el punys refusa el porter Llompart amb una gran jugada de mèrit.

No és fins en el min. 22 quan Mateu el jugador local llança una falta i la pilota arriba molt fluixeta a les mans de Boby, el porter visitant.

Es jugava al mig camp i el joc no era del tot bonic per l’espectador quan en el min. 28 és Lluis Simó de bell nou qui amb una rematada de cap quasi dona un ensurt als aficionats locals. Llompart atura una altra vegada molt bé la pilota.

En el min. 35 es el defensa visitant Marc qui heu prova amb un llançament fort des-de fora de l’area però que surt alt sobre la porteria local.

La segona part ha començada amb dos canvis per indisposició i lesió a n’el CE Sineu; el porter Guillem substitueix a Boby i Toni Ramis surt per Xisco.

El joc tornava tenir el mateix caire que a les acaballes de la primera part, quan Lluis Simó en el min. 47 torna provar la seguretat del porter local Llompart amb un xut que atura facilment aquest darrer.

Tres minuts després Rafel del A. Llubi prova el xut i surt fora pel costat del pal dret de la porteria visitant.

En el min. 57 després d’una jugada molt perillosa -la més diriem- juntament amb el gol del empat del A. Llubi duita a terme per Javi Cano; la pilota és allunyada per la defensa visitant i reculleix l’esfèrica Lluis Simó amb rapidesa en el contratac fusellant per baix al porter local fent pujar el 0-1 al marcador.

L’equip local comença a pujar més pilotes al camp contrari pero amb poca efectivitat en els metres finals. En el min. 65 Tolo xuta molt alt per damunt la porteria de Guillem; en el min. 69 és Guardiola que de cop de cap envia l’esfèrica a les mans del porter visitant.

En el min. 73 és Mario el devantar visitant que xuta una falta que surt per sobre la porteria del A. Llubi.

En el min. 75 es produeix l’expulsió del defensa local Torrens com a conseqüencia de veure la segona groga. Donç a partir d’aquest minut el equip local juga amb un home menys.

Aquesta circunstància no és aprofitada per el CE Sineu ja que si bé no millorava el seu joc feïa tot el contrari empitjorava i no sabia aturar les continues arribades dels homes del mig camp locals.

Fruit d’aquesta inseguretat dels jugadors visitants i després d’una treta de banda dels locals arriba la pilota dintre l’area petita als peus de Toni Crespi qui afusella Guillem; conseguint de manera agònica l’empat a 1.

L’equip arbitral encapçelat per el col.legiat Sr. Jaume Gelabert Cànaves han complert amb bona nota la seva actuació si bé han estat molt criticats per la banqueta local quasi cada vegada que siulava faltes a la seva contra o en l’assenyalament dels fores de joc. Per la nostra part només dir al respecte que va esser molt poc ajudat pels seus auxiliars ja que foren moltes les vegades que hi havia contradicció entre el que siulava i el que marcaven amb la bandereta repetim els ajudants del Sr. Gelabert.

Acabat el partit aquestes eren les opinions dels dos entrenadors:

Ignaci Llompart del A. Llubi ens manifestava que la primera part s’havia jugat amb molt respecte per part de amdos equips; mentre que la segona part només arribant tres vegades a la porteria contraria havien tingut molta sort i poder empatar el partit.

El seu equip normalment disposa de més ocasions de gol i això és mèrit del CE Sineu que ha lluitat molt bé per evitar el joc d’atac que quasi sempre fan.

També ens recorda que la jugada del gol visitant és com a conseqüencia d’un contratac quan el seu equip quasi ha pogut fer el 1-0.

Per la seva part el mister visitant Toni Florit ens ha dit que els ha costat molt als seus jugadors entrar dintre del partit; però que les millors jugades i les de més perill les han fetes ells.

S’ha jugat un partit sense brillantesa pero amb molta efectivitat; si bé aquesta quan més s’havia d’emplear ha sigut quan menys heu han fet els seus homes; és a dir els darrers 25 minuts quan jugaven contra un equip amb inferioritat numèrica i amb el resultat a favor.

Lo pitjor del partit d’avui endemés dels dos lesionats (Xisco i Boby) ha sigut perdre dos punts al darrer minut.

La propera jornada, que ja serà passades les Festes de Pascua, ferà que el A. Llubi visiti al Alqueria i el CE Sineu s’enfrontarà a casa seva al veïnat la U.E. Petra per seguir amb un altre partit de rivalitat comarcal.