Entrevista a Miguel Ángel Mut

Miguel Ángel Mut jugador del Porto Cristo

Aquest mes entrevistem a un dels darrers jugadors que ha arribat a la disciplina del nostre club, Miquel Àngel Mut, que està resultant esser un jugador important dins el primer equip i per a fomentar d’excepcional ambient que hi ha dins els vestidor del primer equip.

Pregunta (P): Has estat un del darrers que ha arribat, en podries dir quina impressió tens del club fins el moment?

Resposta (R): La veritat que molt bona, estic molt content, m’esteu tractant molt bé. Estic molt content.

P: Fa poc que ha finalitzat la primera volta, duim molts poc partits de la segona, ens podries fer un balanç del que dium de temporada?

R: Aquesta primera volta hem començat un poquet fluixets, però bé, aquesta segona volta intentarem donar el màxim i anar a per totes.

P: En quins aspectes creus que es podria millorar?

R: Es poden millorar moltes coses, sobretot cada dia en els entrenaments donar el màxim i sofrir cada dia un poc i anar a tope.

P: Tal vegada no hauríeu de millorar una mica el rendiment fora camp, que és on us està costant més treure punts i els partits endavant?

R: Sí, es allà on tenim més problemes, no estem amb tanta confiança ni amb tantes forces, però bé intentarem donar-ho tot.

P:Ens podries dir com és l’ambient a l’equip entre vosaltres, dins i fora el vestidor?

R: S’ambient la veritat és que molt bo, no m’ho esperava mai perquè la gent xerrava molt malament del Porto Cristo i la veritat que molt bo, que quedat sorprès i estic orgullós de tots, som un grup una família i tots confiem amb tots. Tots som un.

P:Ens podries xerrar una mica de la feina que esteu fent dins els entrenaments?

R: Els entrenaments són molt bons, estem fent una bona feina. Estic content amb els entrenadors, tant amb en David, en Pau, n’Alfonso, en Paquito; fan molt bona feina tots.

P: I que tal és la relació amb ells, amb els entrenadors?

R: Molt bona també, i és que tothom ens dium súper bé, quedem per anar dinar, per anar a sopar, per un cafè. Perfecte.

P: Ara ja més a nivell teu personal, ens podries fer un balanç del teu rendiment fins ara dins l’equip?

R: Sí, el meu rendiment en aquesta primera volta la veritat és que he estat un poc fluix, però aquesta segona intentaré treure tot lo que tengui dedins per intentar treure cap endavant aquest equip.

P: Ja per acabar, te pareix que l’objectiu que es va posar a principi de temporada de poc a poc intentar aconseguir ascendir a primera regional una altra vegada a aquest equip és encara possible tenint en compte que la classificació està molt ajustada?

R: Sí, nosaltres confiem que poc a poc anirem millorant cada pic més i així poder arribar allà dalt i pujar, que és el nostre objectiu.

P: Moltes gràcies Miquel.

R: Moltes gràcies a vosaltres.

CF Porto Cristo

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.