Crónica Preferente: Campanet 3 – 1 La Union

Campanet: Biel Capo, Francesc Aguilo, Juan Capo, Antoni Capella, Victor Perez, Juan Martorell, Leonel A Martinez, Joan Amengual, Miquel Cladera, Sebastia Franch y Jaume Aguilo.

Sustituciones: Joan Socias por Victor Perez (min.67), Rafael Simo por Joan Amengual (min.71), Marc A Marce por Juan Capo (min.83) y Jaime Nicolau por Leonel A Martinez (min.88)

La Union: Alfredo Olivares, Antonio Lliteras, Pedro Crespi, Marc Ferrer, Vicens Juan, Manuel Bruno, Roberto Soteras, Gabriel Balaguer, Miguel A Bonnin, Ladislao Rodriguez y Francisco Frau.

Sustituciones: Rafael Alcaraz por Francisco Frau (min.67), Gil B Martinez por Roberto Soteras (min.71), Francisco Muñoz por Miguel A Bonnin (min.78) y Guillermo Cifre por Manuel Bruno (min.78)

Goles: 0-1 Gabriel Balaguer (min 34), 1-1 Leonel A Martinez (min 66), 2-1 Leonel A Martinez (min 74) y 3-1 Joan Socias (min 78)

Árbitro: Jonathan Fernández Fernández.

Tarjetas: Victor Perez (amarilla, min 64), Joan Socias (amarilla, min 75) y Sebastia Franch (amarilla, min 76) para el Campanet. Miguel A Bonnin (amarilla, min 23), Antonio Lliteras (amarilla, min 40), Pedro Crespi (amarilla, min 48), Roberto Soteras (amarilla, min 52) y Antonio Lliteras (amarilla, min 80) para el La Union.

Mes de 150 valents ompliren el municipal de Campanet per veure el partit entre el Campanet i la Union desafiant al fred uns 4 graus de temperatura, el terreny de joc en perfectes condicions.

La primera part a dominat territorialment l’ equip de la union duent el pes del partit, el Campanet ho intentava però sense encert en els metres finals, en el minut 36 Balaguer desprès d’ un refús de la defensa local enganxa un fort xut que res pot fer el porter local Martorell. Aixi amb el 0-1 s’arriba al descans.

La segona part a començat amb el Campanet mes ficat en el partit i començant a trenar bones jugades, però la Union no perdia la cara al partit i en el minut 56 frau es queda ma a ma amb el porter local i aquest fa una gran intervenció amb el peu i desbarata el que era el 0-2, això a suposat un punt d’Inflexió a partir d’ aquí el conjunt local a estat el gran dominador en el minut 66 Andres empata el partit desprès d’ un refús del porter, en el 74 el mateix Andres posa el 2.1 desprès d’ un altre mal refús del porter Alfredo, i en el 78 socies que feia pocs minuts havia entrat en el camp fa el tercer i definitiu gol.

Resultat just i el campanet que segueix amb la seva gran temporada.