Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. F): Petra 2 – 2 Col. San Pedro

imagen del partido
Alineaciones:

Petra: Miguel Alzamora, Gabriel Font, Miquel Torrens, Guillem Castello, Joan Alomar, Joan Quetglas, Miquel Riera, Jaume Genovart, Matias Ezequiel, Frnacesc Vicens y Joan Barcelo.

Sustituciones: Aldrin Mauricio por Joan Barcelo (min.36), Antoni Gil por Gabriel Font (min.38), Miquel Bauza por Frnacesc Vicens (min.43) y Antoni Mayol por Miquel Riera (min.55)

Col. San Pedro: Adrian Prades, Francisco Serrano, Miguel A Campoy, Pablo Morell, Daniel Nevado, Balla Ndiay, Assane Ndiaye, Guillermo A Ortiz, Sergio Simon y Miguel Fores.

Sustituciones: Enrique Alberto por Sergio Simon (min.45), Victor Sanchez por Balla Ndiay (min.55) y Lorenzo Rayo por Guillermo A Ortiz (min.60)

Goles: 0-1 Assane Ndiaye (min 6), 1-1 Matias Ezequiel (min 15), 1-2 Miguel Fores (min 18) y 2-2 Jaume Genovart (min 55)

Árbitro: Joan Francesc Calomarde Palmer.

Comentario:

Partit de gran esforç físic pels locals, però ha valgut la pena, endur-sen un punt davant el líder be s’ho mereix. Esta clar que els col·legials, en conjunt i capacitat individual d’alguns dels seus jugadors es superior, i això sols es contraresta amb pressió i correguent mes que els adversaris. Tot i això es requereix tenir a favor el factor sort i els de Petra han marcat els seus gols en pilotes franques, conseqüència mes de la desentesa visitant que de una altre cosa però per marcar cal sari, i ells hi eren, això no treu gens ni mica de mereixement al que han aconseguit.

La diferencia del valor del punt aconseguit per uns i pels altres al final del partit, era prou evident. A mes, aquest empat els hi ha suposat els del “Vivero”, la pèrdua del liderat, però no te que esser significatiu per seguir optant a l’ascens.

Pel que fa als de Ribot/Santandreu, continuen en bona progressió i per la configuració del seu equip, es mereixen una qualificació de notable alt, per poder corre, primer cal aprendre a caminar, ja en parlarem l’any que ve, enhorabona.

Un darrer apunt per valorar el que han aconseguit els de Petra aquest mati; el col·legi San Pedro duen el doble de gols a favor i gairebé una tercera part de encaixats quela UE Petra, així com el doble de punts.

JSB para Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin para Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.