Els Campionats d’Espanya sub-16 y sub-18 masculins y femenins se jugarán a Palma

El regidor Fernando Gilet, ho ha acordat amb Miquel Bestard

La brillant actuació de la Selecció Cadet de les Illes Balears en la Primera Fase del Campionat d’Espanya (jugat a Canarias a finals d’any) on va guanyar els dos partits i va quedar campiona, ha fet que la RFEF designi la FFIB per organitzar la Segona Fase, tant per Cadets com per Juvenils (Sub-16 i Sub-18). Serà del 16 al 18 de Març dins el Municipi de Palma.

Es tracta del X Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Sub-18 i del III Campionat de Seleccions Autonòmiques Sub-16, que, en la Segona Fase s’han de jugar del 16 al 18 de març de 2012.

Les seleccions de les Illes Balears juguen en el grup on hi ha les respectives seleccions de Castilla-León, Madrid,i Cantabria.

Seran, per tant, 8 seleccions masculines que s’enfrontaran entre si per sumar punts de cara a la Fase Final del Campionat d’Espanya.

TAMBÉ LA FASE DEL CAMPIONAT FEMENÍ

L’Ajuntament de Palma també s’ha oferit a participar en la organització de la pròxima Fase del Campionat d’Espanya de Futbol Femení, Sub-16 i Sub-18, es tracta de la segona fase del VII Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques sub-18 i III Campionat Nacional de Selecciones Autonòmiques sub-16, que se jugará del 10 al 12 de  Febrer de 2012, les seleccions participants seran: País Basc, Castella i Lleó i Illes Balears

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.