Crónica Alevines Menorca F-7 (LLIGA 1aREG. – ANY 2000): Rtv. Boscos 4 – 3 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Rtv. Boscos: Jesus Taltavull, Josep Pieres, Adrian Coll, Albert Pons, Josep Hidalgo, Gabriel Lluch y Lucas Daniel.

También jugaron: Miguel Angel, Francesc Xavier, Sergi Moll, Josep Marquet y Pau Bagur

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Joan Sintes, Ixent Colomer, Benjamin Vicente, Carlos Pons, Victor Gomila y Leonardo Ramirez.

También jugaron: Oliver Pons, Miquel Gomila, Hugo Fernandez y Antonio Manuel

Goles: 1-0 Albert Pons (min 7), 1-1 Carlos Pons (min 11), 2-1 Josep Pieres (min 29), 2-2 Carlos Pons (min 33), 3-2 Albert Pons (min 41), 4-2 Albert Pons (min 44) y 4-3 Benjamin Vicente (min 52)

Árbitro: Juan Taltavull Márques.

Començava la segona volta per als nois de Santi al municipal de Sant Antoni davant del Rtvo. Boscos. Un partit on els visitants podrien haver conseguit treure algu positiu sino haguessin tingut 3 minuts de pàjara.

El primer quart s’iniciava amb bon joc de l’equip lluisser tenint el domini de la pilota, però després d’un error defensiu el gol cauria del bàndol local, però l’equip blau no es va enfonsar i en el minut 11 empataria gràcies a un bon llançament de falta de Carlos.

Començava el segon quart amb els canvis oportuns dels dos equips amb el Sant Lluis ben posicionat i donant algun ensurt a l’equip local però seria una altra vegada l’equip local que s’avançaria en el minut 29 després d’una bona aturada del porter Antonio que la defensa no aconsegueix aclarir i Josep a plaer empeny la pilota al fons de la xarxa posant el 2-1 a l’electrònic.

Després dels minuts de descans donaria començament el tercer quart amb el Sant Lluis bolcat sobre la meta local aconseguint el premi a la insistència, seria l’empat signat una altra vegada per Carlos després d’un parell de rebutjos a l’àrea. Semblava que amb l’empat l’equip blavós es vindria a dalt, però seria tot el contrari el que es tornaria a avançar serien els locals i per partida doble en tres minuts de badada defensiva.

Quart i definitiu període en el qual el Sant Lluís cremo tots els seus cartutxos avançant totes les seves línies per d’aquesta manera buscar l’empat i fruit d’aquest empenta escurçaria distàncies mitjançant un bon gol de Benjamí, quedarien cinc minuts per aconseguir l’empat que no arribaria malgrat a les ocasions desaprofitades.

No va poder ser però l’actitud va ser bona. Falta una mica més per aconseguir la victòria, toca entrenar!.