Crónica Juveniles Menorca-lliga: CCE Sant Lluis 4 – 2 CE Ferreries «B»

CCE Sant Lluis: Joan Manuel, Fabio Adrian, Dario Victory, Jordi Pons, Miguel Martinez, Pau Reynes, Benito Goñalons, Hector De La Viuda Borras, Raul Vicente, Hemerson Suarez y Pablo Aguado.

Sustituciones: Alfredo Raul por Joan Manuel (min.45), Angel Cruz por Benito Goñalons (min.45), Ivan Rumbo por Hemerson Suarez (min.56), Zouhir Essounani por Raul Vicente (min.58) y Diego Daniel por Fabio Adrian (min.78)

CE Ferreries «B»: Sergio Blanco, Carlos Flores, Francesc Alles, Lluis Marques, Luis Garcia, Carlos Febrer, David Alles, Antoni Coll, Angel Rios, Fernando Merino y Manuel Antonio.

Sustituciones: Pedro Mascaro por Fernando Merino (min.55), Miquel Pons por Sergio Blanco (min.61) y Francesc Haro por Angel Rios (min.67)

Goles: 1-0 Raul Vicente (min 21), 2-0 Dario Victory (min 36), 2-1 Miquel Pons (min 76), 3-1 Ivan Rumbo (min 78), 4-1 Hector De La Viuda Borras (min 84) y 4-2 Antoni Coll (min 84)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Pau Reynes (amarilla, min 32) para el CCE Sant Lluis. Lluis Marques (amarilla, min 29) y Angel Rios (amarilla, min 32) para el CE Ferreries «B».

Es presentava el campió de Copa davant els seus aficionats en un partit que després de la ressaca coopera mai és fàcil. Però els pupils de Vicente Martínez van sortir al verd de Ses Canaletes amb les idees clares i no van deixar lligar de mans per un Ferreries lluitador amb molt bon toc de pilota. El cos tècnic local va donar entrada a jugadors no tan habituals, donant a entendre els seus que no vol la relaxació en l’equip després d’aconseguir el títol de Copa.

El CCE va començar el partit, com és habitual en ell, jugant la pilota e intentant arribar a la porteria contrària amb perill. Els visitants van començar plens de dubtes, i els nostres es va poder avançar-se en diverses ocasions als primers minuts del partit. Però no va ser fins al minut 21 quan Raül Martínez va posar terra pel mig. Els blaus es posaven pel davant merescudament i millor van anar ,quan abans del descans, Dario pujaria el 2-0 en el lluminós.

Va començar el segon temps amb l’entrada d’Alfredo per Manel i Àngel per Benito i el CCE va seguir amb més empenta si cap encara. Les ocasions anaven caient del costat lluiser però la sentència no arribava. El món del futbol es així i en el minut 76 els visitants van retallar distàncies mitjançant una passada a l’esquena de la defensa local que resolia Miquel sense que res pogués fer Alfredo per aturar la pilota: Semblava que el nirvis podrientraicionar els nostre però dos minuts més tard del gol visitant, Rumbo que havia entrat al terreny de joc poc abans posava el 3-1 al marcador en jugada de tiralínies que el davanter encertava en introduir la pilota a la porteria contrària al minut 78. Amb el 3-1 el partit estava encarrilat i poc més tard sentenciat quan Hèctor els 86 minuts va fer al quart per als nostres. De res va servir el gol de Antoni Coll per el C.E. Ferreries que deixava el partit amb el definitiu 4-2.