Sineu: Bartomeu Llompart, Juan Barcelo, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Pere J Florit, Luis Perez, Miquel A Crespi, Miquel Bauza, Magi Amoros, Juan J Diaz y Marc Darder.

Sustituciones: Jose M Matemales por Miquel Bauza (min.45), Rafel Oliver por Miquel A Crespi (min.67), Mateo Coll por Pere J Florit (min.84) y Jose A Ramos por Juan J Diaz (min.90)

A-llubi: David Martinez, Mateo Alorda, Rafael Bauza, Gabriel Salva, Jose D Cougil, Antonio Figuerola, Miguel Guardiola, Jaume Llompart, Antonio Crespi, Miquel Torrens y Biel Alomar.

Sustituciones: Javier Risco por Mateo Alorda (min.64), Jose L Valens por Antonio Crespi (min.75), Domingo Llabres por Antonio Figuerola (min.81) y Gabriel Quetglas por Rafael Bauza (min.87)

Goles: 1-0 Magi Amoros (min 48), 1-1 Mateo Alorda (min 58) y 2-1 Luis Perez (min 76)

Árbitro: Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Miquel Bauza (amarilla, min 19), Magi Amoros (amarilla, min 28), Bartomeu Llompart (amarilla, min 45), Antoni Amoros (amarilla, min 50), Luis Perez (amarilla, min 67), Toni Florit (amarilla, min 73), Marc Darder (amarilla, min 90) y Miquel A Crespi (amarilla, min 90) para el Sineu. Biel Alomar (amarilla, min 5), Jose D Cougil (amarilla, min 17), Antonio Figuerola (amarilla, min 45), David Martinez (amarilla, min 79), Jose L Valens (amarilla, min 87), Miguel Guardiola (amarilla, min 90) y Miguel Guardiola (roja, min 90) para el A-llubi.

La desena jornada ens porta a presenciar en el municipal de Son Matgi el segon duel comarcal dels deu previstos aquesta temporada entre l’equip local molt delmat per les nombroses baixes de jugadors titulars, en concret set i el A. Llubi, tots dos separats només per dos punts en la classificació si bé el CE Sineu ocupant la 4a. plaça i el visitant la 7a.

El que mostra la comprimida que aquesta la taula classificatoria ja que molts són els que opten jornada rere jornada a mantenir en els primers llocs de la mateixa depenent dels resultats de com mínim set equips implicats.

Comença el matx amb molt bon ambient a les grades plenes d’aficionats de les dues localitats que esperen presenciar un bon partit de futbol i que imperi sobretot el joc net.

La primera part ens ofereix un joc per part dels dos equips molt igualat.

Es nota un respecte mutu, però el CE Sineu surt molt fort ​​i als 3 minuts per mitjà d’una falta botada per Matgi aconsegueix el 1-0.

En el min. 14 l’àrbitre molt rigorosament assenyala una mà dins de l’àrea local de Juanjo que transforma l’A Llubi en l’empat 1-1.

Aquest empat descol · loca emocionalment als jugadors locals que van veure com transcorrien els minuts i s’arribava al descans sense sobresalts en cap de les dues porteries.

La segona part s’inicia amb un canvi en el CE Sineu el juvenil Salva surt per un altre juvenil Milo.

Als 66 min. un altre juvenil local Boté surt per Micky.

Mentrestant el A. Llubi movia la banqueta també per oxigenar el centre del camp i l’atac amb quatre canvis en els minuts 63, 75, 82 i 87.

En una jugada d’estratègia «Mabe by Amador Gacias» el Sineu per mitjà de Xino i recollint un rebuig a l’àrea petita del A. Llubi aconsegueix el 2-1, portant l’alegria als propis jugadors, banqueta i afició local.

L’àrbitre va allargar aquesta segona part gairebé 6 minuts conseqüència dels canvis dels dos equips i moltes interrupcions per joc brusc i faltes amb jugadors simulant lesions.

En el min. 93 a instàncies d’un erràtic jutge de línia l’àrbitre s’inventa un inexistent penal a l’àrea local per caiguda d’un jugador visitant, quan la realitat va ser la d’aquest jugador qui va xocar per darrere i va arrossegar per terra el defensa local Marc qui corria cap a la seva porteria.

No van valer les reclamacions dels jugadors locals, ni les de la banqueta i molt menys les del públic local.

Però en futbol se sol dir que quan es xiula un penati que no és; es «sol fallar». Pel que aquest va ser el resultat del llançament d’aquest per la dreta del porter Tomeu baix al costat del pal que atura magistralment.

El àrbitre i els seus auxiliars no han tingut el seu millor partit en el dia d’avui i per sort que al final no s’ha vist influenciat amb els seus molts errors el resultat final.

Els tècnics s’expressaven a la conclusió en aquests termes:

Ignasi Llompart del A. Llubi considera que hi ha hagut més emotivitat i ànsies en tots els jugadors que bon futbol a les botes com a conseqüència de la rivalitat comarcal.

No té res a objectar al resultat final ja que el CE Sineu reitera, ha marcat un gol més que nosaltres i és just vencedor.

Pel que fa a l’actuació arbitral creu que els errors i encerts del col · legiat han estat repartits per als dos equips i que el primer penal a favor seu ho era clar, però el segon s’escudava en què no l’havia vist.

Toni Florit per la seva part ens comentava que el seu equip ha sortit molt motivat i amb ganes, de manera que amb el gol matiner més s’han crescut els seus jugadors i fins que ha arribat l’empat al quart d’hora havien jugat un bon futbol.

Després que l’A Llubi igualés el marcador el seu equip s’ha ressentit i no han estat còmodes al camp.

La segona part ha estat de joc altern, amb moltes interrupcions en faltes bé o malament assenyalades pel col · legiat i poc joc.

El gol de la victòria s’ha aconseguit d’una bona jugada d’estratègia i al final l’àrbitre gairebé els amarga el bon sabor de boca a l’inventar-se un penal totalment injust, però que per sort el porter local Tomeu n’ha sortit airós.

Toca ja pensar en seguir sumant punts, ja que aquests tres d’avui tenen el seu pes en or per la moral que dona a l’equip i a pensar en un altre rival fort la UD Petra.

La propera jornada el A. Llubi rep a casa al Alqueria i el CE Sineu com detallava abans en les seves manifestacions el tècnic local, en el que serà el tercer duel comarcal visitarà el veí UD Petra que es manté a la zona alta de la classificació.