Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Esporles 2 – 7 Poblenç Atº D. P.

Esporles: Lluis Noguera, Marc Roca, Gaspar Tauler, Jordi Gonzalez, Josep Pol, Bernat Nadal, Juan M Belmonte, Vicente Cabot, Sinan Ahmedov, Adria Castro y Antonio Oliver.

Sustituciones: Joan M Balaguer por Antonio Oliver (min.25), Lenin Tello por Bernat Nadal (min.26) y Joan Bestard por Vicente Cabot (min.52)

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Sebastian Socias, Bernat Cantallops, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Pere M Soler, Francisco Javier, Joan Serra y Francsico X Lopez.

Sustituciones: Marc Llull por Pere A Dupuy (min.21), Miquel Serra por Gabriel Femenias (min.36), Mateo A Morey por Pere M Soler (min.36), Joan Mir por Francsico X Lopez (min.40) y Raul Garcia por Bernat Cantallops (min.40)

Goles: 0-1 Francisco Javier (min 1), 0-2 Joan Serra (min 10), 0-3 Francesc Bennasar (min 15), 0-4 Pere M Soler (min 20), 1-4 Juan M Belmonte (min 29), 1-5 Joan Serra (min 40), 1-6 Francisco Javier (min 45), 1-7 Mateo A Morey (min 56) y 2-7 Sinan Ahmedov (min 66)

Árbitro: Juan José Ferrer Perrello.

Sol de justícia a Esporles. Avui els al·lots han suat de valent.

El Poblenç ha executat el gol més matiner de la seva temporada, als cinc segons ja ha marcat el primer gol.

Des del primer moment els visitants han sigut molt superiors, tota la primera part s’ha jugat al camp local. L’única vegada que han arribat els locals a la porteria visitant ha sigut en el primer gol local: una falta des de lluny molt ajustada al travesser.

Acaba la primera part amb un resultat de 1 a 4.

Els locals no aflueixen a la segona part, però els gols cauen de la part visitant. Al final el seu esforç té recompensa amb un bonic gol.

Hem de destacar la esportivitat del jugadors, banquetes i assistents.

Bona actuació de l’àrbitre.

Queda només un partit de lliga, menys pel Sóller que ja ha acabat, el qual ha aconseguit la primera posició.