Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D. P. 2 – 2 Col. San Pedro

El árbitro con los capitanes

Alineaciones:

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Antoni Ferrer, Rafael Balle, Francsico X Lopez, Mateo A Morey, Francesc Bennasar, Francisco Javier, Pere M Soler y Pere A Dupuy.

Sustituciones: Marc Llull por Mateo A Morey (min.36), Sebastian Socias por Rafael Balle (min.38), Miquel Junk por Pere M Soler (min.58), Joan Serra por Francsico X Lopez (min.58) y Bernat Cantallops por Francisco Javier (min.58)

Col. San Pedro: Guillermo A Ortiz, Francisco Serrano, Adrian Lopez, Juan A Bover, Miguel Fores, Balla Ndiay, Miguel Aneas, Matias Fernandez, Antonio Fernandez, Javier Hernandez y Juan M Tur.

Sustituciones: Alejandro Ruiz por Antonio Fernandez (min.36), Ignacio Aguirrebengoa De La Rosa por Guillermo A Ortiz (min.58) y Lucas Albacete por Miguel Fores (min.58)

Goles: 0-1 Juan A Bover (min 3), 1-1 Francsico X Lopez (min 32), 2-1 Pere M Soler (min 34) y 2-2 Balla Ndiay (min 35)

Árbitro: Bernardo Oliver Martínez.

Tarjetas: Antoni Ferrer (roja, min 32), Francsico X Lopez (amarilla, min 47) y Pere M Soler (amarilla, min 48) para el Poblenç Atº D. P.. Lucas Albacete (amarilla, min 34) para el Col. San Pedro.

Comentario:

El partit d’avui tenia la importància de poder decidir la tercera posició de la lliga. Això ben be el sabien els visitants, entre altres coses s’han encarregat de estudiar que cap xarxa de cap porteria estigués foradada, amb la presència del delegat pobler, a la fi, tàctiques psicològiques.

Els visitants han sortit motivats i enganxats al partit, en canvi els locals, han sortit apàtics i sense força. Així ha anat fins que un tir alt a la porteria local, sense perill aparent, s’ha escolat de les mans del porter , l’alegria visitant es compartida fins a la pista d’atletisme. Som als cinc minuts.

Els poblers continuen amb el seu joc melancòlic, el visitants volen matar el partit, les jugades visitants més perilloses venen de les tretes de còrner, de les quals són mestres en la seva execució.

Però a la mitja hora de partit, quan ningú s’ho esperava, en Peque envia la melancolia poblera i la pilota a fer punyetes des del mig del camp, la pilota arriba a la porteria colegial, el porter cerca la pilota i no la troba i acaba aquesta dins la porteria.

No passen ni dos minuts quan en Bisquerra, dins el camp pobler, atura la pilota amb el pit, la passa a Pere Miquel , aquest s’endinsa seguit de dos defenses cap a porteria, el porter vigila al davanter i s’oblida de la pilota, la pilota entra a la porteria vigilada per en Pere Antoni. Un gran gol que capgira el partit, però només per un minut, ja que tot seguit el Sant Pere marca el gol de l’empat.

La segona part és més igualada, els poblers tenen dues bones oportunitats, l’`àrbitre deixa de xiular un clar penal quan un defensor visitant se’n dur la pilota amb molta picardia entre el braçol , s’ha de dir en descàrrec de l’àrbitre que l’infractor tapava l’acció amb el seu cos (veure foto).

El penal que va xiular va ser a favor del Sant Pere: quan la pilota vol entrar, en Ferrer es tira sobre el seu costat esquer per aturar-la, no pot fer-ho amb el cos, estira la ma dreta i fa una magnífica aturada, l’àrbitre xiula penal, els visitants introdueixen la pilota, però la jugada ja ha estat invalidada.

La pressió de la banqueta visitant cau sobre el davanter que ha d’executar la pena màxima,llança la pilota marcant amb el cos la direcció, en Femenies encerta la direcció de la pilota i atura el penal. Ja en va aturar un altre dins Sant Pere. Gran Ferrer i gran Femenies.

El cop es fort pels visitants, estan en majoria numèrica però les forces ja no acompanyen.

Acaba el partit amb una jugada conflictiva dins l’àrea visitant quan sembla que el porter desplaça a l’atacant pobler.

Acaba el partit amb repartiment de punts, els visitants , molt motivats, han perdut una gran oportunitat per definir la tercera posició, els locals han tingut finalment sort de que la plaça encara estigui per definir.

L’actuació de l’àrbitre ha sigut correcte.

Qualque persona de l’afició visitant un poc sobreexcitada, el futbol és un joc i no cal insultar ni menysprear els jugadors per que les coses no surten com un vol. Els seu fills no es mereixen segons quins comentaris i els nostres tampoc. Poso com exemple les fotos 661,662 i 663 a on el defensa local es duu netament la pilota, el jugador visitant cau , una part l’afició visitant es tira sobre els jugadors locals amb tot tipus d’improperis (“marrulleros” és el més suau).

El futbol és un joc de contacte i és normal que hagi entrades més o menys fortes, el que em de evitar que això acabi en violència i ho dic per la grada.

Al final no hi ha hagut cap problema amb les porteries.

El Sant Pere és un gran equip, ha pogut treure un millor resultat avui, però ha jugat massa obsessionat pensant en guanyar i al final li ha guanyat l’ansietat de la banqueta i de l’afició en contra del resultat.

Al final no hi ha hagut cap problema amb les porteries.

El Poblenç no ha fet un gran partit, però encara així ens dona moltes alegries i els pares s’ho passen molt bé anant al futbol, guanyin o perdin, ja que els nostres nins són collonuts.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.