Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): SP. Sant Marçal 1 – 0 Poblenç Atº D. P.

El árbitro con los capitanes

Alineaciones:

SP. Sant Marçal: Jordi Amador, Ivan Fernandez, Angel Marin, Sergio Ramirez, Marc Barcelo, Pere Mari, Juan Martinez, Adam Leon, Daniel Puerto, Antonio Martin y Joan Llompart.

Sustituciones: Sergi Bergas por Joan Llompart (min.12), Sergi Granado por Marc Barcelo (min.51), Mateo Juan por Sergio Ramirez (min.59) y Josep R Cañellas por Sergi Bergas (min.60)

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Antoni Ferrer, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Serra, Francsico X Lopez, Pere M Soler, Pere A Dupuy, Francisco Javier, Francesc Bennasar y Pedro Corro.

Sustituciones: Miquel Serra por Antoni Ferrer (min.53), Bernat Cantallops por Francesc Serra (min.57) y Joan Serra por Pedro Corro (min.58)

Goles: 1-0 Adam Leon (min 55)

Árbitro: Aníbal Ezequiel Rodríguez Bustamante.

Tarjetas: Adam Leon (amarilla, min 13), Sergi Bergas (amarilla, min 25), Josep R Cañellas (amarilla, min 55), Pere Mari (roja, min 56) y Sergi Granado (amarilla, min 69) para el SP. Sant Marçal. Pere A Dupuy (amarilla, min 44) para el Poblenç Atº D. P..

Comentario:

De per sí era molt important aconseguir els tres punts per qualsevol dels equips: la possibilitat de ser els segon o tercer classificat a dins una lliga ja sentenciada pel Sóller.

El Poblenç ha posat tot el cor, la força i l’entrega al partit. El Sant Marçal ha jugat a tot moment a contracorrent dels visitant . Si deguéssim que valorar el partit per arribades i tirs a porta , els de Sa Pobla guanyarien per golejada.

El partit ha tingut molta força, futbol de contacte, no apte per a jugadors amb poca motivació, hi ha hagut entrades fortes però majoritàriament sense violència .

L’empat no servia a ningú, tan sols la victòria.

Com es natural, en aquests partits la figura de l’àrbitre ha sigut, crec jo, injustament tractada. Es veritat que s’ha equivocat a vegades com ho fan tots, però cal recordar als qui tant l’han xiulat, que deuen la seva victòria, a l’errada més grossa que ha tingut : el penal fictici i simulat contra el Poblenç en una de les dues arribades en tot el partit que ha tingut el Sant Marçal.

Fins i tot l´ execució del penal ha sigut èpic: el porter endevina la trajectòria de la pilota, la toca amb els dits i a resultes de la gran estirada es lesiona l’espatlla i ha de sortir del camp.

El partit d’avui serà recordat pel Sant Marçal per haver-hi consolidat la segona posició i oblidat possiblement amb el temps; però els al·lots poblers ho recordaran sempre com una gran experiència i lliçó : que la pilota es rodona i entra quan vol.

Felicitar al Sant Marçal per la seva magnífica lliga i a tots els jugadors per la seva entrega.

Actuació de l’àrbitre: bona exceptuant l’errada del penal.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.