Damián Barceló no seguira en el Santanyi

Damiá Barceló no seguirá en el Santanyi

El C.E. SANTANYÍ comunica que per decissió expressa del tècnic, Damià Barceló no continuarà a la banqueta del primer equip la propera temporada 2011-2012.

Després d’una temporada molt complicada a nivell esportiu, en Damià ha decidit que no vol continuar al capdavant de l’equip de tercera divisió i així ens ho va comunicar la passada setmana.

El club mai podrà agrair-li prou els bons moments i èxits esportius que ha viscut amb ell, un home que ha dedicat tota una vida d’esforç i sacrifici al Santanyí. Amb ell hem après a lluitar, a fer front a les dificultats i sobretot, a no acotar mai cap; així com també a assaborir els èxits en tota la seva magnitud.

Per això volem deixar constància pública del nostre sincer i infinit agraïment cap a ell.

Per una altra banda ens complau comunicar que la setmana passada també vàrem tancar un acord amb en Joan Mas per tal que sigui el màxim responsable de la banqueta del primer equip. En Joan ha fet feina colze a colze amb en Damià durant molts anys, ja porta sis temporades a la casa i per noltros era importantíssima la seva renovació, ja que gaudeix de tota la nostra confiança. En Joan és un estudiós del futbol i de l’esport en general, constant, tenaç, feiner i compromès. Una combinació que estam convençuts que esdevindrà perfecte pel futur del Santanyí.

CE Santanyi

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.