Campeonato Nacional de Selecciones Autonómicas Alevín Fútbol Sala: Madrid 5-2 Baleares

Selección Balear sub-12 Fútbol Sala

CAMPIONAT D’ESPANYA ALEVI: MADRID 5 – 2 ILLES BALEARS

MALGRAT LA DERROTA DAVANT MADRID, GRAN SEGONA PART DE LA SELECCIO BALEAR ALEVI DE FUTBOL SALA

Els illencs es recuperen d’un parcial advers de 4 – 0 en la primera part i, després del descans, aconsegueixen un parcial favorable de 1 – 2. Amb aquest resultat (5 – 2), Balears jugarà aquest diumenge a les 12:00 h. al Pabellón de la Juventud davant Aragó.

Alineacions:

Madrid: Mario, Dani, Roberto, Mario Oliva i Javi. Suplents: Iván, Edu, Jon, Sergio, Alberto, Raúl (p.s.) i Rodrigo.

Illes Balears: Xisco, Rodri, Marc, Marcos (2) i Joan Ferrer. Suplents: Carlos (p.s.), Pau, Toni, Guillem, Xavier, Albert i Miguel Buñola.

Gols: 1 – 0 (6′) Javi; 2 – 0 (8′) Alberto; 3 – 0 (10′) Alberto; 4 – 0 (14′) Edu; 4 – 1 (16′) Marcos; 5 – 1 (19′) Mario Oliva; 5 – 2 (26′) Marcos

Arbitres: Guillen Bernal i Rodríguez Rastrollo

Incidencies:

Partit corresponent a la 1.ª jornada del Campionat d’Espanya Aleví jugat el dissabte a les 12:30 h. al Colegio San José de Villafranca de los Barros (Badajoz).