Crónica Benjamín F7 Pueblos (Grupo A): Alaró 6-2 María de la Salud

El Alaró golea al María de la Salud

Alaró: Sergi, Sion, Gerard, Marc, Pau, Biel i Javi Paniza. També varen jugar Fullana, Mascaró, Dani Gómez, Guillem i Adrover..

María de la Salud: Font, Ferrio, Soler, Darder, M.Bernat, Crespí i Bergas. També varen jugar Marta, Serra i Torelló.

Arbit: Trujillo. Bona actuació.

Gols: 0 – 1 min. 17 Darder s´avança a sa sortida de Adrover. 1 – 1 min. 18 Marc d´enfora per damunt es porter. 1 – 2 min. 33 Darder després d´una bona jugada dins àrea. 2 – 2 min. 37 Dani Gómez després d´una gran jugada de Biel. 3 – 2 min. 39 Pau de fort xut. 4 – 2 min. 43 Javi Paniza després d´una gran jugada de tot s´equip 5 – 2 min. 45 Pau de falta. 6 – 2 min. 47 Dani Gómez.

Comentari:

Victòria local basada amb el darrer quart de partit, on l´equip local ha conseguit cinc dels sis gols.

En el primer quart, les ocasions més clares varen esser del María de la Salud, sobretot destacar les que va tenir cada vegada que llançava un corner, ja que varen demostrar tenir aquesta jugada molt ben estudiada. A nel segon quart, l´equip alaroner es va treure es domini visitant de damunt, i va arribar més vegades a s´àrea visitant, encara que sense molt de perill, així i tot, varen esser els visitants qui aprofitaran molt be un contraatac per inaugurar es marcador i posar-se per primera vegada davant a nes partit; però els jugadors alaroners varen respondre de manera fenomenal i varen aconseguir empatar es partit en tan sols un minut després.

Es tercer quart va esser a nel que manco ocasions es varen veure per part dels dos equips, i tan sols va esser una altre vegada el Maria qui va adelantar-se a nes marcador per mediació de Darder, el qual va culminar una bona jugada individual dins s´àrea alaronera, quedant es partit amb 1-2 a falta de només es darrer quart.

I van arribar els darrers dotze minuts de joc on s´equip alaroner va jugar de manera inmillorable aconseguint cinc gols i tenguent qualque ocasió més d´ampliar es resultat, demostrant que s´equip que va jugar aquest darrer quart de partit esteia més compenetrat que els d´abans.