Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 3 – 1 Rtvº La Victoria «B»

Atº Santa Eugenia: Pablo A Ogando, Alejandro Quetglas, Bartolome Umbert, Tomas Vich, Antonio Riera, Lucas R Godoy, Ramon Grimalt, Salvador Crespi, Gabriel Cardell, Daniel De Lucas y Miguel A Marquez.

Sustituciones: Guillermo Alberto por Gabriel Cardell (min.61), Miguel N Cespedes por Lucas R Godoy (min.65), Sebastian Bibiloni por Salvador Crespi (min.72), Jose Cañellas por Miguel A Marquez (min.76) y David S Bueno por Ramon Grimalt (min.78)

Rtvº La Victoria «B»: Antonio Ledesma, Victor J Diez, Oscar Castro, Luis M Arana, Angel J Quero, Raul Bautista, Oscar G Bordoy, Jorge Calvo, Josep Claverol, Maig Romero y Jacobo Gonzalez.

Sustituciones: Arturo A Homar por Maig Romero (min.23), Aaron Navarro por Jacobo Gonzalez (min.55), Byron Andres por Josep Claverol (min.56), Juan E Diez por Jorge Calvo (min.75) y Alberto Garcia por Luis M Arana (min.78)

Goles: 1-0 Miguel A Marquez (min 6), 2-0 Daniel De Lucas (min 10), 3-0 Daniel De Lucas (min 53) y 3-1 Raul Bautista (min 57)

Árbitro: Gónzalo López Marín.

Tarjetas: Alejandro Quetglas (amarilla, min 13), Salvador Crespi (amarilla, min 29), Alejandro Quetglas (amarilla, min 70), Jose Cañellas (amarilla, min 72), Mateo V Castello (amarilla, min 80) y Miguel N Cespedes (amarilla, min 90) para el Atº Santa Eugenia. Oscar G Bordoy (amarilla, min 27), Josep Claverol (amarilla, min 27), Raul Bautista (amarilla, min 27), Oscar G Bordoy (roja, min 27), Francisco J Alabat (amarilla, min 27) y Francisco J Alabat (amarilla, min 32) para el Rtvº La Victoria «B».

L’Atº Santa Eugènia aguanta el pols a La Unión després de superar a La Victòria.

Partit disputat en el municipal de Santa Eugènia baix un sol de justícia.

El partit ha començat amb un Santa Eugènia molt endollat, en els primers 15 min. ja guanyava 2-0 gràcies al gols d’en Mikel i Dani, el primer després de recuperar la pilota enmig del camp i amb una gran jugada anar-se’n de tres jugadors i acabar la jugada amb un xut de puntera que el porter visitant res ha pogut fer. El segon gol ha vengut després de recuperar una altra pilato en el centre del camp i en Dani molt viu s’ha plantat tot sol dins l’àrea visitant i amb un potent xut ha superat l’estirada del porter visitant.

L’àrbitre s’ha convertit en protagista del partit expulsant a un jugador visitant, després que aquest li protestàs una falta, a la segona part per compensar ha expulsat el lateral taujà Jandro després de rebre una falta d’un jugador contrari. (increïble el poc criteri que tenen segons quins àrbitres).

La segona part ha començat amb una gran ocasió de l’equip taujà, però en curry no ha pogut acabar en gol una gran jugada d’en Dani, ja que el porter visitant a conseguit aturar el xut fluix del davanter taujà, però uns minuts més tard l’equip taujà ha marcat el tercer gol per mitjà d’en Dani després d’una gran passada d’en Jandro.

El partit pareixia que estava sentenciat, però La Victòria després d’un gran llençament de falta ha aconseguit retallar distàncies. Aquest gol ha animat a l’equip visitant que ha passat a dominar el partit però fora crear molt de perill, ja que l’equip local ha estat molt ben plantat en defensa.

El partit acabaria sense més incidents, només dir que l’àrbitre ha tengut una falta de criteri total durant tot el partit, perjudicant a La Victòria durant la primera part amb l’expulsió del nº7 i a la segona part perjudicant a l’equip taujà amb l’expulsió del lateral taujà Alex, a part de molts fores de joc que ha pitat, que en alguns moments pareixia que els pitava per no haver de correr el contra-atac.

Destacar el fair-play dels dos equips, i senyalar també un parell de «ruletas» i controls de fantasia fets pel capità de La Victòria (jugador nº 17) recordant el gran Zidane.