Crónica Benjamín F8 (Gr.C): Atº Marratxí 2-2 Sollerense

Carlos jugador del Sollerense
Alineació:

At. Marratxi: Marc, Alejandndro, Soren, Daniel, Juan A, JuanM, Francisco i Álvaro.

També jugaren: Marc Ricardo i Jaume.

Sollerense: Pere, Sergi , Javi, Dani, Miquel, Benet, Carlos i Tomàs.

També juagaren: Sami, Alfons i Juan.

Gols: 1-0 Alejandro, 1-1 Dani, 2-1 Alejandro, 2-2 Benet.

Àrbit: Bartolomé Munar Gelabert.

Comentari:

Partit disputat aquest divendres a Marratxi entre el quart classificat, l’Athletic Marratxi, i el segon, el Sollerense. Ja s’esperava que fos un encontre amb molta emoció degut al bon joc dels dos equips, i que el Marratxi ha estat l’únic que ha aconseguit guanyar al Sollerense al Camp den Maiol. Al final els punts acabaren repartits entre ambdos equips. A la primera part fou el Marratxi qui tengué el partit dominat davant un sollerense una mica fluix. Al minut 10 Alejandro marcà el gol que feu que els de Marratxi s’adalantessin al marcador. Just a la segona part Dani, possà l’empat amb un golàs que feu que els anims de l’equip solleric no es venguessin abaix i que comencessin a lluitar pel partit. La segona part continuà amb un empat al marcador, dos equips lluitant pel partit i moltes ocasions de gol que no arribaven a aficarse entre els tres pals.L’arbitre xiulà així el temps de descans.

La tercera part continuà amb la mateixa dinàmica de joc que la segona, però aquesta vegada fou el Marratxí qui s’adelentà al marcador, possant-se una vegada més per damunt dels sollerics. Malgrat aquesta derrota provisionat el Sollerense no va deixar de lluitar. Carlos va tenir dues molt bones oportunitats però la mala sort no deixà que la pilota passes la línea de gol. Tenguè que ser a la quarta part quan Benet marqués l’empat per el sollerics que malgrat no deixar de lluitar en cap moment a intenssitat del joc no era com la de la majoria de partis. L’encontre acabà amb un pempat al marcador.

Eb definitiva un pun per a cada equip que els manten a una bona posició a la taula. I la setmana que ve, partidàs el que es podrà veure a Sóller entre el primer i el segon classificat:

Sollerense-Binissalem, on els verdiblanc ho donaran tot per intentar guanyar aquest partit.

Cristina Peñas para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.