Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Poblenç Atº D. P. 6 – 1 Barracar

El árbitro con los capitanes

Alineaciones:

Poblenç Atº D. P.: Sebastian Socias, Antoni Ferrer, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pere A Dupuy, Pedro Corro, Raul Garcia, Francsico X Lopez, Pere M Soler y Gabriel Femenias.

Sustituciones: Bernat Cantallops por Sebastian Socias (min.36), Francisco Javier por Raul Garcia (min.36), Mateo A Morey por Antoni Ferrer (min.39), Joan Serra por Francsico X Lopez (min.50) y Miquel Junk por Gabriel Femenias (min.60)

Barracar: Serafin Gonzalez, Ronny Velez, Bryan R Garcia, Rafel Soler, Lluis Mayol, David A Cordova, Cristofol Canet, Antoni Sureda, Julia Gallego, Antoni Sureda y Jose Gomila.

Sustituciones: Nadal Sureda por Rafel Soler (min.36), Oscar E Ramirez por Jose Gomila (min.42), Joan Rossello por David A Cordova (min.44), David Esteven por Lluis Mayol (min.48) y Andreu Pascual por Ronny Velez (min.49)

Goles: 1-0 Francesc Bennasar (min 5), 2-0 Pere M Soler (min 25), 3-0 Pere M Soler (min 34), 4-0 Francisco Javier (min 38), 5-0 Francisco Javier (min 52), 5-1 Antoni Sureda (min 60) y 6-1 Pere M Soler (min 66)

Árbitro: Antoni Prats Martí.

Tarjetas: Rafel Reynes (amarilla, min 63) para el Poblenç Atº D. P..

Comentario:

Canvi d’hora a la matinada, dia gris i pluja reprimida. Combinació perfecta per convertir un partit teòricament interessant en un partit inexistent.

El primer gol és ràpid (molt més que com indica l’acta i ja és costum), ni excita als locals ni deprimeix els visitants. Tarda molt el Poblenç en tornar marcar, i la veritat es estrany ja que tenen ocasions per fer-ho, però el partit pateix de la malaltia de l’hora avançada: és així ,ens afecta tots i ho donam com normal .

El Poblenç juga tranquil, coneixedor de la seva superioritat, els visitant corresponen a la interpretació local i es mostren com un equip digne però sabedor de les seves mancances.

El guió del partit demana més gols i aquests arriben amb força: tres gols en quinze minuts. Acaba la primera part amb un 4 a 0.

La segona part és un calc de la segona, superioritat local i voluntat visitant recompensada amb un gran gol.

L’àrbitre ha tingut una actuació erràtica . La sort de dirigir un partit tranquil, previsible, amb els actors locals i visitants ben aplicats amb el seu paper , mai disposats a contradir al director d’orquestra ha fet que aquest sortís sense pena ni glòria ( la qual cosa és un èxit).

Quan escric aquesta crònica tinc l’avantatge de saber el resultat del Platges de Calvià, això em dóna mes motius per a dir que el Poblenç és l’equip juntament amb el Sòller que enfronten la segona part de la lliga més frescs , i amb més força i moral.

Es un deure plasmar la experiència de menjar els fideus amb anguiles den Bernat, segur que aquest dia de març el recordaré per les anguiles i per un partit estrany jugat un dia en que es va canviar l’hora.

Anaclet Dupuy per Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.