Crónica Benjamín F8 (Gr.C): Sollerense 6-2 Arenal

Sollerense: Pere, Juan, Sergi, Javi, Miquel, Carlos, Tomàs i Benet.

També jugaren: Dani, Alfons, Raúl i Sami.

Arenal: Iker, Mario P, Mario C, Angel, Jordi, Oscar, Bertomeu i sergio.

També jugaren: David i Alvaro.

Àrbit: Javier Pino

Comentari:

Partit disputat aquest matí al camp den Maiol, on s’ha pogut veure un molt bon partit entre dos equips amb un bon joc però on els sollerics s’han mostrat superiors en gran part de l’encontre.

Així com a començat el partit pareixia que els sollerics no ho tendrien tan fàcil per quedar-se amb els tres punts, ja que els se s’Arenal han començat molt forti no deixaven gairebé que els verdiblancs arribessin a porta. Ha estat en el minut 8 i amb un gol a pròpia porta quan s’ha obert el marcador a favor del Sollerense. La primera part ha cantinuat sense canvis, amb bon joc per part dels dos equips, i amb un s’arenal que s’acostava molt a la porteria del solleric Pere, que avui ha fet intervencions de gran mèrit. A la segona els locals han començat a despertar i a crear mé perill. Raúl ha possat el 2-0 al marcador, amb un golàs. Tomàs no ha tardat ni un minut a convertir la falta en gol. Instants després Carlos, “es nene”, ha aficat el 4-0 amb un gol de cap. I amb aquest resultat l’àrbit ha pitat el descans.

Just a l’inici de la tercera part l’Arenal ha marcat el seu primer gol, ha estat Bartomeu qui ha ficat la pilota entre els tres pals. El partit ha continuat amb un Sollerense una mica més entregat al partit però amb un Arenal que no deixava fer casi cap jugada de perill als locals. A l’inici de la darrera part Carlos ha tornat ha marcar, aquesta vegada d’una molt bona jugada d’equip. Minuts després Mario posava el 5-2 al marcador, amb un gol a pilota aturada. El definitiu 6-2 al marcador el posava Carlos, fent un hat trick, i convertint-se amb un dels màxims golejadors del equip.

En definitiva un encontre amb molt bon joc, i on els sollerics s’afiancen, i ja amb 8 punt de adventage sobre els tercers, a la segona posició de la taula classificatoria.