Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Sollerense 8 – 0 SP. Rtvo Ciutat de Palma

Sollerense: Joan Ruiz, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Adria Pereira, Cristian Bestard, Jose Marques, Sergi Varon, Adrian Enseñat, Marc Coll y Andres Morell.

Sustituciones: Ivan Moriana por Andres Morell (min.36), Alejandro Luis por Adria Pereira (min.36), Julyo C Sena por Marc Coll (min.36) y Jordi Jimenez por Adrian Enseñat (min.47)

SP. Rtvo Ciutat de Palma: Raul Moreno, Miguel A Garcia, Antonio Bestard, Alejandro Lupiañez, Santiago R Nogueira, Alejandro Cermerllian, Pau Beltran, Santiago Campos, Kevin J Cortez, Iñaki Petricorena y Albert Antich.

Sustituciones: Esperanza Collado por Santiago R Nogueira (min.36), Sergi Borras por Iñaki Petricorena (min.36), Sacha Garcia por Albert Antich (min.50), Francesc Martorell por Pau Beltran (min.52) y Cristian Vadell por Alejandro Cermerllian (min.54)

Goles: 1-0 Jose Marques (min 8), 2-0 Cristian Bestard (min 24), 3-0 Andres Morell (min 32), 4-0 Jose Marques (min 37), 5-0 Ivan Moriana (min 43), 6-0 Andreu Hernandez (min 46), 7-0 Jose Marques (min 48) y 8-0 Andreu Hernandez (min 62)

Árbitro: Otto Vicente Morcillo Arboleda.

Nova victoria sollerica un diumenge més i ja en fa 15 de seguides. Els sollerics una vegada més demostraren la superioritat davant un rival que vengué a Sóller sense por i amb 2 davanters d’inici per intentar marcà un gol.

Ja al minut 7 de partit en Pep marcava el primer gol del partit d’un bon tir col.locat desde la frontal de l’àrea, al minut 23 arribà el gol més bonic del dematí quan en Cristian d’un fort tir desde defora l’àrea possava el 2-0 i per acabar aquesta primera part n’Andrés aprofitava una passada d’en Pep per marcà el 3-0 que sería el resultat amb el que s’arribà al descans.

A la segona part els sollerics feren 3 canvis sortint n’Alex, en Julio i n’Ivan per en Coll, Pereira i Andrés. Al minut 2 de nou en Pep possava el 4-0 al marcador i al minut 8 n’Ivan col.locava el 5-0 i feia el gol nº 100 de l’equip aquesta temporada. La veritat es que n’Ivan s’ho mereixia ja que ha estat 5 mesos sense poder jugar per una greu lesió al peu. El 6-0 arribaria d’una treta de corner rematada per n’Andreu, el 7-0 va esser obra d’en Pep que culminava el seu hat-trick del partit i per acabar amb el resultat el 8-0 el feria n’Andreu després d’una bona jugada de n’Alex per banda esquerra.

Cal destacar que l’arbitre xiulà el final del partit 5 minuts abans, aquest fet contrarià a les dues banquetes perque no es just que un senyor no cumplesqui amb les seves obligacions i decideixi acabar un partit abans perque sí.