Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 2 – 1 Son Ximelis

El Santa Eugenia gana por la minima

Alineaciones:

Atº Santa Eugenia: Pablo A Ogando, Alejandro Quetglas, Bartolome Umbert, Tomas Vich, Antonio Riera, Lucas R Godoy, Ramon Grimalt, Miguel A Marquez, Gabriel Cardell, Daniel De Lucas y Jose Cañellas.

Sustituciones: Salvador Crespi por Jose Cañellas (min.74) y Guillermo Alberto por Gabriel Cardell (min.80)

Son Ximelis: German Tabare, Francisco Sanchez, Samuel Algaba, Julio Palma, Victor J Bosch, Ignacio Moreno, Juan Hidalgo, Adrian Gil, Felipe Meseguer, Gonzalo Mujica y Pedro J Molina.

Sustituciones: Diego Ferreira por Ignacio Moreno (min.66), Alejandro Enseñat por Felipe Meseguer (min.70) y Alejandro Valderas por Pedro J Molina (min.83)

Goles: 1-0 Miguel A Marquez (min 60), 1-1 Diego Ferreira (min 74) y 2-1 Guillermo Alberto (min 89)

Árbitro: Luis De La Fuente Gómez.

Tarjetas: Lucas R Godoy (amarilla, min 68) y Pablo A Ogando (amarilla, min 70) para el Atº Santa Eugenia. Gonzalo Mujica (amarilla, min 10), Ignacio Moreno (amarilla, min 55), Alejandro Enseñat (amarilla, min 89) y Victor J Bosch (amarilla, min 90) para el Son Ximelis.

Comentario:

L’Atº Santa Eugènia aprèn a sofrir!!!

Partit molt igualat el disputat aquest horabaixa en el municipal de Santa Eugènia. Molt de públic a les grades com ja és habitual en les darreres jornades.

El partit ha començat fora un dominador clar, cap dels dos equips es feia amb el control del partit. L’Atº Santa Eugènia ha sortit molt nerviós, molt impressís en les passades i això ha provocat els contraatacs de l’equip visitant.

L’equip local ha disposat de bones ocasions per avançar-se en el marcador, però avui els seus davanters no han estat gens acertats.

Una rematada des de fora l’àrea per part del nº 7 del Son Ximelis s’ha estavallat al pal de la porteria de l’equip taujà, aquesta ha estat la millor ocasió de l’equip visitant durant la primera part.

La segona part a començat sense canvis, l’equip local ha intentat estirar les seves línies amb un parell de contres, però no seria fins a la treta d’un corner, on en Mikel de cap a rematat després que el porter visitant no aconseguís rebutjar bé la pilota. L’equip local pareixia que tenia el partit controlat, però una falta xutada amb molta potència per part del nº 12 del Son Ximelis, ha entrat per tot l’escaire de la porteria d’en Pablo, que res ha pogut fer.

A l’equip taujà li quedaven 15 min. per mirar de guanyar el partit i el seu entrenador ha mogut la banqueta, donant entrada a ne’n Salva i Guille, aquest darrer seria decisiu per acabar guanyant el partit.

Els locals han anat per feina i han disposat d’un parell d’ocasions per guanyar el partit, en Dani al segon pal a rematat al pal i quan pareixia que el partit acabaria en empat, una jugada per banda dreta de l’equip local ha arribat la pilota a ne’n Ramon, que li ha passat a ne’n Guille i aquest amb molta sang freda a superat el porter visitant amb un gran xut devora el pal. L’àrbitre a descomptat 4 min., però el resultat ja no es mouria.

Destacar que l’Atº Santa Eugènia amb aquesta vistoria ha obert un poc de forat respecte als seus perseguidors. La setmana ue ve té un sortida molt difícil al camp del condor.

Sebastià Bibiloni i Joan Gayà des de la redacciò d´esports de Santa Eugènia para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.