Crónica Primera Nacional B: CD Bahías 3-5 AVV Son Rapinya

CD Bahías: Xisco, Carlos (2), Bruno, Sergio i Pedro.

També jugaren: Jesús (1), Pepe i Chiqui.

AVV Son Rapinya: Pepe, Pepi (1), Julio, Javi i Guti (2).

També jugaren: Roberto, José (2), Chus i Jesús.

Arbitres: José M.ª Gómez i Tomeu Lladonet. Taula: Manuel Lorenzo.

Targetes: Grogues: Als locals Pepe i Pedro i als visitants Javi (2), Julio, José, Jesús i Pepe.

Gols: 0 – 1 (min. 6) Guti; 1 – 1 (min. 17) Carlos; 1 – 2 (min. 21) Pepi; 1 – 3 (min. 29) José; 2 – 3 (min. 30) Carlos; 2 – 4 (min. 37) Guti; 3 – 4 (min. 38) Jesús; 3 – 5 (min. 40) José.

Incidencies: Poliesportiu Municipal de S’Arenal de Llucmajor, 50 espectadors.

Comentari:

Partit molt igualat i emocionant amb una primera part on els locals varen estar correctes com és habitual i els visitants, imprecisos en atac i passius en defensa. Una falta indirecte en la frontal de l’àrea va significar el 0 – 1, mentre que un xut de Bruno refusat per Pepe era aprofitat per Carlos per a fer l’empat.

Just després del descans, Pepi feia el 1 – 2 en jugada personal. Son Rapinya superava dos minuts en inferioritat i José signava el 1 – 3. Els de Llucmajor, en la seva línia, no es varen donar per vençuts i una altra vegada Carlos retallava diferències (2 – 3). Tot dos equips afrontaven el darrer quart de partit amb cinc faltes.

D’aquí al final, els àrbitres varen assenyalar quatre faltes, totes elles indirectes, així que no va haver llançaments de doble-penalti i si moltes protestes per part dels dos equips. Jesús, a 2:12 del final, tornava l’emoció a l’electrònic amb el 3 – 4, però José confirmava la victòria i els tres punts per als de Palma a falta de 23 segons.