Crónica 1ª Reg.: A-llubi 2 – 0 Porto Cristo

A-llubi: Jaume Llompart, Miguel Guardiola, Andres Huguet, David Martinez, Jose L Valens, Antonio Figuerola, Antonio Crespi, Mateo Alorda, Gabriel Salva, Antonio Ferragut y Rafael Bauza.

Sustituciones: Biel Alomar por Andres Huguet (min.46), Miguel Pons por Jose L Valens (min.52), Timo D Dorrman por Antonio Crespi (min.60) y Juan Planas por Antonio Ferragut (min.85)

Porto Cristo: Manuel E Sanchez, David Diaz, Marc Cascales, Juan Antonio, Marc Sanchez, Cristian J Arjona, Luis A Ramos, Antonio B Mañas, Federico Ramos, Jesus Morilla y Gonzalo Marchetti.

Sustituciones: Sion Amer por Cristian J Arjona (min.46), Guillermo Rios por Luis A Ramos (min.46) y Ailton Machado por Juan Antonio (min.60)

Goles: 1-0 Gabriel Salva (min 20) y 2-0 Antonio Ferragut (min 26)

Árbitro: Pedro José Campuzano Román. asistido por Alejandro Murillo Yustos y Pedro Antonio Conesa Romero.

Tarjetas: Luis A Ramos (amarilla, min 27), Antonio B Mañas (amarilla, min 64), Ailton Machado (amarilla, min 68) y Guillermo Rios (amarilla, min 68) para el Porto Cristo.

Partit sense historia el disputat al camp de Ses Comes de LLubí, entre dos equips amb molta de diferencia de futbol, i que cadascu demostra el perque de la seva classificació.

Domini total i absolut dels llubiners, ja desde el principi del partit, amb moltes ocasions i ben dirigits per David Martinez i Toni Crespi, que ha fet molt de mal per la seva banda.

Els portenys només han dispost d’una bona ocasió amb el zero a zero al marcador i que el seu davanter no ha aconseguit introduir dins la porteria de Jaume LLompart. I al minut 20 una jugada per banda dreta de Toni Crespi que la penja cap a Biel Salvá, que només ha de empenyer la pilota per establir el 1-0.

Sis minuts després arriba la sentencia amb una altre jugada calcada al primer gol, pero aquesta vegada es el capità Mulinera qui aconsegueix el resultat definitiu.

I aqui el joc ha baixat molt, mentre que el LLubí es dedicava mes a controlar el partit, els visitants han reculat les linies per tal de no encaixar una abultada derrota, pero sense intentar crear perill a la porteria local.

La segona part ha estat un autentic monòleg llubiner que ha tengut clares ocasions de gol pero cap d’elles ha acabat al fons de les xarxes del Porto Cristo.Ha estat Joan Planes qui als cinc darrers minuts ha disposat de dues clares ocasions per inaugurar la seva propia conte particular a primera regional, pero el bon fer del porter les ha desbaratat.

El CDA es situa a una tranquila posició de la clasificació i el Porto Cristo haurà de lluitar per sortir de les places del descens.