Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. C): Son Caliu 2 – 5 Sollerense

Son Caliu: Moises Fernandez, Sergio Medina, Sergi Carulla, Adrian Cabello, Angel Calderon, Adrian Clemente, Bernardo Adrian y Abel Chevalier Da Rocha Picornell.

También jugaron: Jose Antonio, Anton Dutton y Aaron Romero

Sollerense: Raul Aguilar, Sergi Morell, Miquel Manrique, Jose D Vidal, Carlos Vazquez, Tomas A Bravo, Alfons Ruiz y Pedro M Peñas.

También jugaron: Juan Amengual, Javier Padilla, Benet Busquets y Sami Boudih

Goles: 0-1 Carlos Vazquez (min 1), 0-2 Tomas A Bravo (min 11), 0-3 Tomas A Bravo (min 16), 0-4 Raul Aguilar (min 21), 1-4 Anton Dutton (min 25), 2-4 Bernardo Adrian (min 33) y 2-5 Tomas A Bravo (min 36)

Árbitro: Ramón Henarejos Carmona.

Partit disputat dissabte al camp del Son Caliu, corresponent a la quinzena jornada de lliga, amb victòria per als sollerics que s’afiancen una setmana més a la segona posició de la taula.

El Sollerense, ja recuperat de totes les baixes que sofrí la passada setmana, només tardà 1 minut a obrir el marcador de l’encontre, fou Carlos qui aficà la pilota entre els tres pals. Deu minut després Tomàs marcà el segon gol dels visitants. El partit continuà sense gaire emoció ja que pareixia que els verdiblancs es farien amb els tres punts sense gaires problemes. Al minut 16 Tomas tornà a marcar i posà al marcador un 0-3. Desprès fou Raul qui xutà, aquest xut rebotà a un defensa, el porter local es despistà i la pilota va entrar dins la porteria, arribant així amb un 0-4 al descans.

A la tercera part es va poder veure un Son Caliu més animat i jugant millor i Anton marcà el primer gol dels locals, batint al porter solleric Pere que no pogué fer res. El partit va continuar amb algunes ocasions pels de Son Caliu però que la defensa sollerica o el porter no deixaven que a pilota arribès a passar la línea de gol. El Sollerense també va fallar algunes ocasions però Tomas va marcar un altre gol, fent així un hat trick i ja en duu un grapat aquesta temporda, possant l’1-5 al partit. Ja als darrers instants de l’encontre Bernardo Adrian, marcant un gol, possà el definitiu 2-5.

En definitiva un partit molt poc emocionant degut a que el Sollerense va tenir controlat en tot moment l’encontre i no va dona gairbé cap opció als locals.