Crónica Juv. DH: FC. Barcelona 2-2 Mallorca

el trío arbitral con los capitanes

FC Barcelona: Carlos, Dalmau, Gómez, Rosell (Ayala min.85), Balliu (Etock min.45), Palau, Masó (Calvet min.45), Gustavo, Ella (Ernesto min.67, Dongou, Deulofeu.

RCD Mallorca: Yeray, Adrián, Víctor, Pere, Jaume, Sergio (Gabri min.70), sastre, Nico, Roger (Cristian min.88), Alejandro (Vidal min. 77), Tito (Javier min 86).

Gols: 0-1 Tito min.19, 0-2 Sastre min. 26, 1-2 Gustavo min. 83, 2-2 Etock min. 87

Àrbitre: Castaño Coso

Un punt salvat en el tram final (2-2)

El Juvenil A blaugrana es mantè invicte després de remuntar un 0-2 amb dos gols aconseguits als últims vuit minuts del partit. El Mallorca s’havia avançat amb dos contracops ben resolts en el primer tram del matx.

Els nois d’Òscar García no han pogut sumar la seva desena victòria consecutiva, però al menys, han evitat patir la primera derrota de la temporada en un partit molt obert devant el Mallorca.

Domini sense sort

El Juvenil A blaugrana ha dominat el partit durant els primers 20 minuts amb un control acurat de la pilota. Ella, Dongou i Deulofeu han pogut inaugurar el marcador però quan més a prop semblava el primer gol culé , el Mallorca ha aprofitat dos contracops per avançar-se. Tito, al minut 19 i Sastre, als 26 minuts convertien en gol les primeres arribades balear.

Joc imprecís

dos gols de l’equip de Pep Sansó han provocat que el Juvenil A blaugrana perdés el bon to en el joc. La paciència i el tradicional joc elaborat dels blaugranes deixava pas a un futbol imprecís i ple de jugades on l’ansietat per arribar ràpid era el denominador comú.

Atacs sense encert

L’entrada de pol Calvet i Dongou al descans ha afavorit una millor versió del Juvenil A. Òscar García ha situat el seu equip amb un 4-2-4 on Gustavo feia de fals lateral esquerre i l’equip arriscava amb dos davanters centres, amb Etock ajudant als dos migcampistes.

Etock i Deulofeu han pogut marcar però la solidesa dels balears I el desencert blaugrana jugaven en contra.

Remuntada final

L’encert de Pol Calvet en els últims minuts ha estat clau. El migcampista blaugrana ha estat objecte d’un penal que ha transformat Gustavo a vuit minuts per al final i ha donat la passada de gol a etock al minut 87.

El Juvenil A podria ser campió de lliga la setmana vinent si guanya al camp de la Damm (dissabte 12:15h) i l’Espanyol perd al seu camp contra el Lleida.