Crónica Benjamín F-8 Pueblos (Gr.C): Sollerense 5-1 Santanyí

Sollerense: Pere, Raul, Sergi, Javi, Dani, Miquel, Carlos i Benet

Santanyi: Miguel Angel, Mateu, Antonio, Xavier, Marc, Joan, Andreu i Jorge.

També jugaren: Jose Maria i Leon G.

Àrbit: Pedro Miguel Areganas.

Comentari:

Partit disputat avui al Camp den Maiol entre dos equips posicionats a la part alta de la classificació.

Els sollerics han sortit al camp una mica adormits, en canvi els de Santanyi han sortit a per totes però sense crear gaire perill a la porteria sollerica. Just a l’inici de la segona part l’àrbit ha pitat una falta perillosa a favor dels visitants i Leon s’ha encarregat de convertir-la en gol i obrir així el marcador del partit. El 0-1 ha continuat fins al descans.

Després del descans els sollerics han sortit a aconseguir la victòria davant d’un Santanyi una mica confiat. Ha estat Raul qui posava el marcador en empat amb un gol de falta. Aquest empat a servit per pujar l’ànim dels verdiblancs i per començar a crear perill a la porteria contrària. Al minut 34 Carlos ha marcat el gol que ha girat el marcador a favor del Sollerense. Ja a la darrera part els sollerics han estat superiors i primer Tristan, després Miquel i per últim Raul han possat el definitiu 5-1 al marcador.

Degut a les baixes de Tomàs, Sami i Alfons del Sollerense, Tristan, que juga amb els prebenjamins, ha demostrat el seu bon joc, aconseguint marcà un gol i donant l’assistència del darrer gol de Raul.

En definitiva un encontre dominat pels de Santanyi en els dos primers temps però els sollerics no han deixat de lluitar i han aconseguit girar el marcador i endur-se’n els tres punt que els coloca a la segona posició de la taula.