Crónica 3ª Reg. (Gr. B): Atº Santa Eugenia 1 – 2 Pina

Atº Santa Eugenia: Pablo A Ogando, Alejandro Quetglas, Jose Cañellas, Tomas Vich, Antonio Riera, Bartolome Umbert, Ramon Grimalt, Lucas R Godoy, Gabriel Cardell, Miguel A Marquez y Josep B Amengual.

Sustituciones: Guillermo Alberto por Josep B Amengual (min.61) y Miguel N Cespedes por Bartolome Umbert (min.61)

Pina: Alejandro Perello, Antonio Fullana, Gabriel A Jaume, Bernardo Ramis, Antoni Busquets, Ricardo A Viloria, Francisco Bibiloni, Jaime J Pericas, Juan Morey, Rafel Jaume y Viorel Catalin.

Sustituciones: Jorge Fullana por Bernardo Ramis (min.45), Jeronimo Llaneras por Antoni Busquets (min.45), Francisco J Puigserver por Francisco Bibiloni (min.62), Antoni Sureda por Jeronimo Llaneras (min.87) y Jose M Palmer por Juan Morey (min.90)

Goles: 1-0 Ramon Grimalt (min 40), 1-1 Jeronimo Llaneras (min 52) y 1-2 Juan Morey (min 66)

Árbitro: Juan Forteza Guerra.

Tarjetas: Jose Cañellas (amarilla, min 87), Miguel N Cespedes (amarilla, min 90) y Gabriel Cardell (amarilla, min 90) para el Atº Santa Eugenia. Jorge Fullana (amarilla, min 75), Alejandro Perello (amarilla, min 85), Antonio Fullana (amarilla, min 90) y Ricardo A Viloria (amarilla, min 90) para el Pina.

Sorpresa en el municipal de Santa Eugènia on l’equip local tenia una gran ocasió per situar-se entre els tres primers.

L’entrenador local ha pogut treure el seu equip de gala, i així s’ha demostrat durant la primera part on l’equip local ha duit la iniciativa del joc, s’ha avançat en el marcador i ha disposat de diverses ocasions per centenciar el partit, però una de les màximes del futbol diu que el que perdona perd, i així ha estat.

La primera part ha estat controlada per l’equip local que ha disposat de moltes ocasions per avançar-se en el marcador, en Ramon molt actiu per la banda dreta ha estat un autèntic punyal per a la defensa visitant, provocant accions de perill cada vegada que entrava en joc, seva ha estat l’acció del primer gol amb un gran xut des de fora l’àrea, on el porter visitant poca cosa ha pogut fer. El Santa Eugènia ha disposat d’un parell més d’ocasions per augmentar l’avantatge però no ha estat encertat.

Els descans li ha anat molt bé a l’equip visitant que ha sortit més endollat a la segona part. L’equip visitant ha realitzat un parell de canvis que li han donat molt bon resultat, ja que s’ha fet el control del partit. Una falta botada dins l’àrea local ha ocasionat l’empat després que la defensa taujana no estàs encertada i deixàs rematar tot sol un davanter pinero. L’empat ha ocasionat que l’entrenador local canviàs la tàctica passant a defensa de tres i no ha donat el resultat esperat ja que en una contra el Pina ha aprofitat per fer el segon gol i definitiu.

Ara ja toca pensar en el pròxim partit contra La Union, que serà pinyol vermell.