Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Sollerense 10 – 0 Manacorins

Sollerense: Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Alejandro Luis, Sergi Varon, Ramon Arbona, Marc Coll y Julyo C Sena.

Sustituciones: Adria Pereira por Alejandro Luis (min.36), Adrian Enseñat por Julyo C Sena (min.36), Jaume Tovar por Joan Frau (min.36), Andres Morell por Marc Coll (min.36) y Jordi Jimenez por Marc Morell (min.41)

Manacorins: Jaume Sanso, Miquel Melis, Matias Vives, Gabriel Riera, Antoni Mascaro, Matias Gaya, Pere Galmes, Guillem Bergas, Miquel Llaneras, Berant Marti y German A Del Pino Jerez.

Sustituciones: Jaume Bover por Matias Vives (min.36), Joan Martinez por German A Del Pino Jerez (min.36), Sergio Quintana por Antoni Mascaro (min.36), Joan Llinas por Matias Gaya (min.41) y Agustin Gomez por Miquel Llaneras (min.41)

Goles: 1-0 Cristian Bestard (min 9), 2-0 Andreu Hernandez (min 18), 3-0 Jose Marques (min 23), 4-0 Marc Coll (min 24), 5-0 Jose Marques (min 27), 6-0 Marc Coll (min 31), 7-0 Adria Pereira (min 36), 8-0 Andreu Hernandez (min 40), 9-0 Andreu Hernandez (min 43) y 10-0 Andreu Hernandez (min 52)

Árbitro: Andrés Aguiló Afanador.

Nova goletjada dels sollerics enfront un Manacor que tan sols donà la cara els 10 primers minuts i que després es diluia a poc a poc enfront de la clara superioritat local. El Sollerense encadena així un inici de 2011 espectacular amb 5 partits disputats i 5 victorias sense encaixar ni un sol gol. El partit va esser molt bo a la primera part a on els sollerics oferiren un gran espectacle entrant tant per dreta com per esquerra i creant moltes ocasions de gol. A la segona part el ritme devallà i després del 9-0 al minut 8’ de la segona part el Sollerense s’oblidà de les bandes i tan sols intentava entrar per el centre de la defensa manacorina, les individualitats començaren a aflorir i el joc es tornà molt trabat. Tot i aixó gran partit en lineas generals dels sollerics que acaben la primera volta amb el titol honorífic de campions d’hivern amb un balanç de 82 gols a favor i tan sols 4 en contra. Aquesta setmana toca descansar i agafar forçes per afrontar una segona volta que es presenta dura i molt emocionant.