Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Col. San Pedro 2 – 6 Poblenç Atº D. P.

Col. San Pedro: Guillermo A Ortiz, Sergio Galan, Christian Guerra, Antonio Fernandez, Javier Hernandez, Lucas Albacete, Adrian Lopez, Miguel Aneas, Juan M Tur, Juan A Bover y Cristian Aneas.

Sustituciones: Francisco Rodriguez por Antonio Fernandez (min.17), Yerai Arriaran por Cristian Aneas (min.56) y Jose M Muñoz por Sergio Galan (min.56)

Poblenç Atº D. P.: Gabriel Femenias, Antoni Ferrer, Rafael Balle, Rafel Reynes, Francesc Bennasar, Francesc Serra, Pedro Corro, Mateo A Morey, Raul Garcia, Francsico X Lopez y Pere A Dupuy.

Sustituciones: Bernat Cantallops por Antoni Ferrer (min.36), Francisco Javier por Raul Garcia (min.36), Pere M Soler por Pedro Corro (min.44), Marc Llull por Rafel Reynes (min.57) y Miquel Serra por Mateo A Morey (min.60)

Goles: 1-0 Juan M Tur (min 12), 1-1 Pere A Dupuy (min 14), 1-2 Pedro Corro (min 20), 2-2 Juan M Tur (min 30), 2-3 Pedro Corro (min 39), 2-4 Pere A Dupuy (min 52) , 2-5 Francisco Javier (min 63) y 2-6 Peke.

Árbitro: Pablo Díaz Rubio.

Tarjetas: Adrian Lopez (amarilla, min 38) para el Col. San Pedro. Pere A Dupuy (amarilla, min 37), Pedro Corro (amarilla, min 44), Antonio Cladera (amarilla, min 54) y Pere M Soler (amarilla, min 63) para el Poblenç Atº D. P..

Resultat sorpresa al camp del Seminari. Només l’afició poblera tenia el convenciment de treure un resultat positiu . El darrer dia de lliga contra el Sant Marçal, el Poblenç havia dit que volia jugar per les primeres posicions.

Ha estat un partit ben interpretat per en Toni Cladera a on el joc físic tendrà una importància vital pel desenvolupament del partit.

Ha començat avancant-se el Poblenç al minut 15 amb internada i gran xut de Dupuy . No tarda en reaccionar el San Pedro i empatar el partit. Però pràcticament a la següent jugada el Poblenç per mediació de Pedro es torna avançar.

El partit és intens, el joc no és pot dir que sigui tècnic, més bé és de força i velocitat. El San Pedro fa ús de desplaçaments llargs de pilota , però es troba amb un frontó amb el Poblenç. Fins que aconsegueix empatar el partit.

Abans d’acabar la primera part passa un fet que marcarà l’esdevenir del partit. El Poblenç treu una falta del mig del camp, sense cap perill i intercepta la pilota Adriàn, que ja tenia una targeta, l’àrbitre considera obstrucció ,li treu la segona groga i és expulsat (és el minut 38). Treu el Poblenç, remata Pedro i marca el tercer. Acaba la primera part amb un resultat parcial de 2:3.

La segona part la controla el Poblenç, el nerviosisme de l’afició local , més preocupada en cridar a l’àrbitre, es transmet als jugadors, enlloc d’encoratjar-los.

Al minut 14 Dupuy marca el quart amb vaselina sobre el porter.

Dos minuts més tard,una internada de Tur, el millor dels locals, acaba en penal. El tira Bover, l’atura el porter visitant. El San Pedro perd la gran oportunitat per plantar-se dins el partit.

Pere Miquel fa el cinquè de gran xut i en Peque fa el sisè.

Hi hagut tensió a la grada entre les dues aficions, que en cap moment s’ha transmès a les banquetes.

L´ actuació de l’àrbitre no ha sigut bona. L’expulsió del jugador local ha sigut rigorosa, encara que legal. El Poblenç ha sigut perjudicat nombroses vegades per fores de joc senyalades , que no ho eren.

Enhorabona al Poblenç, especialment en Toni Cladera, avui l’has bordat. El Sant Pere és molt bon equip, amb un nou de meravella, però avui s’ha demostrat que no és imbatible.