Crónica 1ª Reg.: A-llubi 2 – 2 Port de Soller

A-llubi: Andres Huguet, David Martinez, Mateo Alorda, Jose D Cougil, Antonio Figuerola, Antonio Crespi, Jesus Tamarit, Miquel Torrens, Timo D Dorrman y Rafael Bauza.

Sustituciones: Gabriel Salva por David Martinez (min.46) y Antonio Ferragut por Antonio Crespi (min.58)

Port de Soller: Andres Jaume, Fabian Acosta, Lluis Bernat, Miquel A Morell, Lluis Cañellas, Jaume Quiros, Nicolas J Jaume, Guillem Cañellas, Jaume Piña, Gerardo Muñoz y Victor Pomar.

Sustituciones: Antonio Sastre por Victor Pomar (min.63), Jose Lillo por Andres Jaume (min.66), Pere Bover por Nicolas J Jaume (min.79) y Antoni Barcelo por Miquel A Morell (min.82)

Goles: 0-1 Gerardo Muñoz (min 41), 1-1 Rafael Bauza (min 62), 1-2 Fabian Acosta (min 76) y 2-2 Jose D Cougil (min 80)

Árbitro: Ramón Anttonio Llabrés Galmes. asistido por Leonardo Betancur Patiño y Juan Villalonga De Arriba.

Tarjetas: Antonio Figuerola (amarilla, min 17), Rafael Bauza (amarilla, min 40), Jose D Cougil (amarilla, min 51) y Miquel Torrens (amarilla, min 86) para el A-llubi. Miquel A Morell (amarilla, min 32) para el Port de Soller.

Partit disputat al Municipal Ses Comes de LLubí, amb poca presencia a les grades.

Primera part molt avorrida per part de ambdos equips, sense gaires ocasions .

Corria el minut 42 ,quant després de una errada defensiva,els visitants inauguraven el marcador després de batre per baix la sortida del porter Tamarit.

Ja a la segona meitat l’equip llubiner s’ha estirat cercant l’empat. Els sollerics s’han plantat darrera esperant un contraatac que les donas la tranquilitat.

Al minut 18 d’aquesta segona part Rafel Bauçà aprofitava una pilota al segon pal, per empatar el partit.

Pero quan tot pareixia indicar que els locals capgirarien el marcador , els visitants aprofitaven una altre badada dins l’area llubinera per marcar el 1-2

Tres minuts mes tard, minut 36, pilota llarga cap a Dario Cougil, autentic malson per a la defensa, que ha creuat perfectament la pilota per deixar el 2-2 definitiu a l’electrònic de Ses Comes.

Lequip local no acaba de carburar als seus partits dins LLubí, ja que encara no coneix la victoria com a local i es manté a meitat de la taula, mentre que el Port de Sòller es manté a una tranquilitzadora setena posició.