Crónica 1ª Regional: Llubí 0-3 Pla De Na Tesa

Llubí: Jesús, Guardiola (Antonio), Torres, Alomar, David (José Luis), Jose Dario, Mateo, Salva, Ferragut (Crespí), Pons (Bartolomé), Bauza.

Pla De Na Tesa: Manu, Bufal (Yasen), Juanbi (Martin), Miguelón , Toño, Andreu, Pere, Santi, Rafa (Gomila), Juanmi, Gerard (Xisco).

Árbitro: Benavent Rodríguez, asistido en bandas por Mesquida Verwilst, Moll Lopez. Buena actuación del colegiado y bien asistido en bandas

Tarjetas: por el Llubí amarilla a Jesús, Torres, Dario, Alorda, Bauza.Tarjeta Roja: Salva (roja directa por indicación del asistente) por el Pla de Na Tesa a Bufal, Juanbi, Miguelón, Pere, Santi.

Goles: 0-1 min.16’ Rafa, 0-2 min. 45’  Rafa,0-3 min. 95’  Juanmi.

Partit intens el jugat a Ses Comes de LLubí, entre dos equips situats a la zona noble de la taula clasificatoria, amb premi excesiu per l’equip visitant.

L’encontre ha començat amb un lleu domini dels visitants, amb dues ocasions que ha desbaratat el porter local Tamarit. I ha estat en el minut 17 aprofitant un contraatc molt ben trenat pels davanters visitants que han establert el 0-1.

Els llubiners han estirat les linies, i han modificat posicions a causa de la lesió de Miquel Guardiola. Han començat a dominar el partit , sense crear clares ocasions de gol, pero ha estat el Pla de na Tesa en el minut 46 que aprofitant un corner i davant la badada de tota la defensa local que ha fet pujar el seu segon gol al marcador.

La segona part ha resultat molt intensa, els llubiners s’han bolcat a la recerca d’un resultat positiu, amb un domini absolut de la pilota i amb algunes clares ocasions de gol, que be per errades dels davanters llubiners o per les intervencions del porter visitant , no feien pujar cap gol del CDA, i els nervis començaven a aflorar al camp. El partit s’ha tornat un poc violent, i l’arbitre s’ha vist obligat a mostrar moltes targetes grogues.

La polèmica ha arribat a 20 minuts del final, quan els llubiners pitjaven mes la porteria local, després d’unes posibles mans dins l’area visitant, que han estat protestades per els locals. L’asistent ha cridat l’arbitre i ha expulsat amb vermella directe a Biel Salvá, per uns suposats insults.

Però el CDA ha seguit amb l’assetjament a l’area del Pla sense cap resultat i en el minut 3 del descompte després d’una errada del porter Tamarit els visitants han aconseguit el definitiu 0-3.