Amistoso prebenjamín: Sant Marçal 6-3 Sollerense

El sollerense pierde su tercer amistoso

Tercer partit de la pre-temporada per els més menuts del Sollerense.

Avui han perdut enfront del Sporting Sant Marçal, en la seva visita a Portol.

La primera part ha estat per els de Portol que han fuit al primer descans amb una aventatge de 2 gols a 0 i dominant el partit. La segona part l’equip de Sóller s’ha llevat el domini local de demunt i ha marcat el primer gol, mitjançant Aleix que ha fet un golarro, però els locals novament marcaven i posaven el 3 a 1 al marcador poc abans de la conclusió d’aquesta segona meitat.

La tercera part ha estat de total domini del Sollerense que ha empatat el partit a 3 gols mitjançant Urik en una jugada en equip i Carlos també en una jugada on han participat tots el nins que juguen en posicions més avançades. L’equip ha fet uns molt bons 10 minuts, sense quasi deixar sortir l’equip del Sant Marçal del seu propi camp. En aquesta tercera part, no domés s’ha empatat sino que hi ha hagut ocasions clarisimes per marcar al menys dos gols més. Quan millor jugava el Sollerense i més dominava una falta arran de l’area local botada per el Solleric Tristan a impactat a la cara d’un nin del Sant Marçal, per aquest motiu s’arbit ha aturat el joc i ha fet un bot neutral. En aquest bot neutral, al darrer minut d’aquesta part, els de Sóller s’han quedat aturats no entenguent el que passava i el Sant Marçal ha fet el 4 a 3.

A la darrera part, l’entrenador visitant, vist que es nins estaven ja molt cansats per el gran partit fet fins aquell moment, ha fet molts canvis de nins i de posicions, per donar més minuts en es jugadors que fa més poquet que entrenen. En aquets moments el Sant Marçal ha aprofitat l’ocasió i ha sentenciat el partit marcant dos gols més.

Al final tots contents per el bon joc, l’esforç i les ganes que ambdos equips han posat demunt el terreny de joc.

Alineació i autors dels gols de la UD Sollerense, han jugat d’inici, Izan a la porteria, en defensa Yuzun, Marc i Valentin, a la mitja Carlos (1 gol), Tristan i Aleix (1gol). Sergio de devanter.

També han jugat, Lluc Amengual, Lluc Mascaró, Andreu, Urik (1gol), Biel i Albert.

Dissabte nou partit, el Sant Marçal tornara la visita al Soller amb un dels seus tres equips que te en aquesta categoria.