Crónica 1ª Reg.: Llubí 1-1 Santa Catalina Atº

El Llubí empata en casa ante el Santa Catalina Atº. Foto Archivo

Llubí: Tamarit, Guardiola, Cougil, Crepí ( Martínez min. 60), Salvá ( Valens min. 73), Ferragut, Pons, Gayá, Dorrman, Alomar, Bauzá.

Santa Catalina Atº: Marin, Rogel, Marin C. ( Font min. 83), Salort, Torres ( Gómez min. 89), Moreno, López (Segovia min. 54), Mosquera, Frontera, Socias ( Sandoval min. 87), Colom.

Gols: 1-0 Alomar min. 34, 1-1 Segovia min. 58.

Árbitre: Bonnín Cifre, asistido en bandas por Corral Laso y Rodríguez Estevez.

Tárgetes: por el Llubí amarilla a Gayá, Bauzá, Alomar y roja directa a Perelló en el min. 64 y por el Santa Catalina Atº a Frontera, Marín C., Moreno, Socias, Colom, Marín.

Comentari:

Partit entretengut el disputat al municipal de Ses Comes de LLubí, a una tarda esplendida per a la practica del futbol. Molta de gent arreu de l’estadi.

El partit ha començat amb un lleuger domini de la situació per part visitant,pero que no estransformava amb oportunitats. El LLubí anava a remolc ,pero tampoc no se veia inquietat per part visitant.

Fins al minut 19 no hi ha hagut cap ocasio destacable, amb una falta xutada directament al travasser de la porteria de Jesus Tamarit. Minuts després un potent xut desde fora de l’area també s’ha estavellat al travasser quan el porter ja estava batut.

Pero partir d’aqui el partit ha acabat per el Santa Catalina i ha estat el CDA que ha agafat les regnes del partit. Al minut 37 una falta botada per part local i després d’una serie de rebots la pilota ha acabat entrant dins la porteria, després de que Biel Alomar tocás en darrera instancia.

La segona part començava amb domini local, que volia fer el segon pero no podia, amb un Santa Catalina que se defensava com podia i que jugava al contraatac. Fruit d’un contraatc,minut 15 de la segona, arribaria el gol visitant, despres de que el porter llubiner rebutjas en primera instancia,pero la pilota ha acabat a peus d’un jugador cataliner, que establia el definitiu empat a 1.

Al minut 19 de la segona arribava la polèmica , ja que després d’una treta de banda , Dario Cougil, molt incisiu avui, marcava el que havia de suposar el 2-1, pero l’arbitre ha anulat a instancies del seu linier que li ha marcat fora de joc.

Fa pardal que un arbitre de primera regional anuli un gol per fora de joc després d’una treta de banda, aixo es s’a e i o u des futbol.

I ja després d’aixo el LLubí s’ha volcat a l’area visitant pero sense gaire sort, creant unes quantes ocasions pero cap sense perill.

Els llubiners es situen a la part mitja baixa de la taula clasificatoria, amb dos empats, i torna a començar exactament igual la temporada que l’any pasat, que li va costar molt arrencar i treure resultats positius que el condemnaren a anar a remolc tota la temporada.

S’espera la tornada de dos dels mes importants efectius que s’han casat i que de ben segur seran peces claus a l’esquema de Jaume Pons.

L’equip cataliner suma el primer punt i queda a la part baixa de la taula, pero avui ha demostrat que pot fer coses interesants aquesta temporada.