Crónica Juv. Nacional: La Salle 0-2 Manacor

LA SALLE: Sabater, Alesandro, Oscar, Ebang, Vallespir, Casanovas, Romero, Covas, Guerrero, Perelló i Salva.

També han jugat, Alzamora, Miquel Angel, Serra i Linares.

MANACOR: Febrer, Vanrell, Santandreu, Diaz, Rosselló, Torreblanca, Mari, Escalas, Toral, Alzamora i Obrador.

També han jugat, Ribot, Carrascosa, Jaume i Gutierrez.

ÀRBITRE: Ferrer Perelló, ajudat a les bandes per Antonia Martin i per Joan Vega, ha conduit el partit sense cap problema i no s’ha tret les targetes de la butxaca en cap moment, també ajudat per el bon comportament d’ambdos equips.

GOLS:  0-1, Torreblanca de penalty.  0-2, Rosselló.

COMENTARI:

Primera part dominada totalment per La Salle que ha tancat a l’equip manacori dintre del seu propi camp i que ha gaudit d’ocasions per anar-se’n al descans amb una golejada a favor seu. En aquest primera part l’equip col.legial ha tengut ocasions de tot color, una vegada el desencert rematador, un altre la feina defensiva manacorina i l’altre, simplement, la mala sort han fet que La Salle no inauguras el marcador.

I com el fútbol es aixi de capritxos, en una de les poques arribades del manacor, pilota que controla un jugador visitant dins l’area local, d’esquena a la porteria i es objecte d’un clar i inocent penalty que suposa el 0 a 1, amb el qual s’arribaria al descans.

La segona meitat ha estat diferent, perque el Manacor s’ha posat les piles i ha jugat molt millor dominant per moments als lasalians, gaudint de bastants d’ocasions i fent el 0 a 2 definitiu.

Al darrer quart d’hora una altre vegada, aquest cop amb més cor que cap, La Salle ha tornat a dominar el joc i les ocasions i n’ha tengudes unes quantes de clarisimes un altre cop, pero una vegada més sense encert en la definició.