Crónica Cadete: Olimpic 1-3 Manacor

El Olipic perdió ayer con el Manacor
El Olipic perdió ayer con el Manacor

OLÍMPIC : Fullana (Matamalas, 40′), Serra, Quintana, Cànaves (Pere Miquel, 49′), Nofre, Muntaner, Llodrà (Rosselló, 49′), Riutort (Mascaró, 60′), Pastor, Bassa i Vadell.

MANACOR : Leon, Ruiz, Sastre (Estrany, 40′), Escalas, Galmés (Cosme, 68′), Sansó, Darío, Pere Adrià (Codina, 72′), Navarro, Febrer (Manu, 40′) i Abel.

ÀRBITRE : Miquel Ballester Morey. No va haver d’amonestar cap jugador.

GOLS :

1-0, (20′). Penalt de Sastre a Vadell. El llença Riutort, Leon el rebutja, però MARC SERRA s’anticipa als defensors i avança als locals.

1-1, (38′). Jugada per l’esquerra entre Galmés i Navarro, aquest centra a l’interior de l’àrea on un defensor rebutja malament i PERE ADRIÀ marca a plaer.

1-2, (57′). MANU reb una passada de Ruiz a la frontal de l’àrea, i tira creuat superant Matamalas.

1-3, (64′). Córner a favor de l’Olímpic, Leon rebutja amb els punys, Abel travessa tot el camp amb la pilota controlada i assisteix a MANU perquè l’empengui dins la porteria.

COMENTARI:

Partit típic entre els dos equips de Manacor, on l’Olímpic hi va posar més ganes i només es va veure superat a la 2a part gràcies a la superioritat física dels ahir visitants.

El partit va seguir el mateix guió que el jugat a la 1a volta. L’Olímpic es va avançar a la 1a part amb un gol de’n Marc Serra a pilota aturada, i el Manacor va empatar a punt d’arribar la mitja part. El joc del Manacor era lent i previsible,i no creava gaire problemes als locals, que es defensaven bé i intentaven sortir al contraatac amb perill mitjançant Vadell i Nofre. Només Febrer, va tenir dues ocasions clares que va desaprofitar, mentres que en una bona jugada per la banda dreta, Llodrà va poder posar el 2-0 al marcador.

A la 2a part, el Manacor va sortir amb una mica més d’empenta, i amb les arribades de Ruiz i Navarro per les bandes va començar a crear perill amb assiduitat. L’entrada de Manu va ser decisiva, va enviar dues pilotes al pal, i va marcar els altres dos gols, el 3er després d’una jugada espectacular d’Abel. Als darrers minuts cal destacar l’aportació dels dos jugadors infantils, Cosme i Codina, que varen fer una gran jugada que mereixia ser gol.

Cal destacar la gran esportivitat que es va viure a les graderies, amb dues aficions agermanades que animaren els seus jugadors tot el partit, respectant l’àrbitre i els ahir «rivals». Segur que aquest dissabte animaran tots junts al Manacor, al partit decisiu que ha de jugar a Na Capellera davant Santa Catalina (19.45 h.), i el proper dissabte a l’Olímpic quan s’enfronti a l’At. Balears (15 h.).

MJM para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.