Crónica Preferente: Felanitx 4-0 S’horta

El Felanitx golea al S'horta en el derbi

ALINEACIONS

C.E. FELANITX: XIM, TOÑITO, BERNA, CARLOS, CLADERA, TOMEU VIDAL, JOAN OBRADOR, TONI NADAL (SERGIO 62), JULIÀ, CRISTOPHER (CAÑAS 84) I FERRAGUT (DIMITROV 74).

C.D. S’HORTA: SION, ADRI, MANU, RICHI (CARLOS 45), ELHADYI, MARCOS (NACHO 25), TORREJON, FERNANDEZ, BENJI (MAIMÓ 66), JUAN MARC (SERGI 45) I MIGUEL ZAMBRANO.

ÀRBITRE: JUAN M. TORAL LOPEZ, ajudat per GONZALO LOPEZ MARIN, i MIGUEL BALLESTER MOREY. Amonestar per part del Felanitx a Tomeu Vidal, Toni Nadal i Berna J. Perez. Per part del S’Horta va amonestar a Marcos, Torrejon i Nacho, i va expulsar a Adri, per doble amonestació.

GOLS: 1-0 Min 26 Cristopher, 2-0 Min 29 Tomeu Vidal, 3-0 Min 39 Ferragut, 4-0 Min 42 Cristopher

COMENTARI:

Gran entrada a nes Torrentó, per presenciar el derbi entre el C.E. Felanitx i el C.D. S’Horta. Partit amb un inici amb molta intensitat, amb un Felanitx amb aires de revenja, pel 2-1 de l´anada i el 1-4 sofert la temporada pasada a nes Torrentó. El S’ Horta planta cara mentres el resultat era el d´empat, en el moment que el Felanitx es va avançar a nel marcador, el S’Horta es va venir abaix, i el Felanitx va jugar a plaer.

Les ocasions per part del C.E. Felanitx es succeien durant la primera meitat i els gols anaven arribant. La davantera del Felanitx, i Toni Nadal i Julià per les bandes eren un malson per la defensa hortarrina, que es defensava com podia, mentrestant el porter del Felanitx Xim, va ser un espectador més durant tot el partit.

El primer gol arribar mitjançant una arribada per banda esquerra, centra Julià i Cristopher posa el 1-0 al marcador. Uns minuts després, arribada per banda dreta, centrada de Toni Nadal, i Adri sen dur per davant a Julià, el Sr. Toral Lopez, no dubte en pitar penal, i perdona l´expulsió a Adri que uns minuts després veuria el camí dels vestidors. Tomeu Vidal s´encarrega de transformar el 2-0. Els dos següents gols arriben després de una pasada llarga, aprofitant la defensa avançada del S’Horta, deixant a Ferragut i Cristopher, totsols davant el porter, i deixant el partit sentenciat.El Felanitx sense fer un dels seus millors partits, havia aconseguit per primera vegada en la temporada 4 gols. El segon temps fou un tramit, on el Felanitx va seguir controlant el partit i el S’Horta esperava a que pasasin els minuts sense que el marcador es tornas a moure.

El Felanitx va tenir les seves opcions, on un pal de Tomeu Vidal i una clara de Cladera a la sortida de un corner poguerem augmentar un marcador que ja no es va moure. Tres punts importants pel Felanitx, que s´allunya de les posicions calentes, es posa tres punts de la zona de lligueta d´ascens, per la seva part el S’Horta haura de recurrir a l’èpica per intentar salvar una categoria que cada pic se li posa més costa amunt.