Crónica Prebenjamín: Sollerense 5-0 San Pedro

Sollerense: Pere, Raül, Joan, Miki, Sergi, Sami, Tomás i Dani.

San Pedro: Javier, Ruben, Aaron, Jaime, Jordi, Escudero, Daniel i Carlos.

També han jugat, Bartomeu, Garcia, Mendoza i Manuel.

Àrbitre: Rafael Gonzalez Martin, perfecte.

Gols: 2 gols per Tomás, 2 gols per Sami i 1 gol per Dani.

Comentaris:

Partit més facil de l’esperat per l’equip solleric, que ha trobat molt poca oposició a un San Pedro, que normalment es un equip molt lluitador i que posa en problemes a tots els contraris.

Les primeres jugades del partit feien pensar en que seria un «matx» dificil pero amb el primer gol del Sollerense, aconseguit per el capità Sami, que ha arribat molt aviat, les coses s’han posat de «cara» per els locals i a partir d’aquell moment han estat un vendaval, no deixant cap opció a l’equip de Palma.

Les ocasions han estat constants a la primera part i han anat caiguent els gols de la banda local. Al descans s’arribava amb un clar 4 a 0.

A la segona meitat amb tots els canvis, debut incluit a la lliga de Laura, l’unica nina que juga al fútbol base solleric, l’equip s’ha descentrat una mica i s’ha confiat per la claretat del resultat. A partir d’aquest moment, encara que s’ha seguit dominant el partit, el San Pedro ha gaudit d’ocasion que l’han fet mereixedor de fer qualque gol.

Ja al final del partit Tomás feia el segon gol al seun conte particular, i ja en porta 20 a la lliga, i tancava el marcador amb un clar 5 a 0.

Els sollerics en els darrers tres partits de lliga duen 19 gols a favor i cap en contra. Ara a veura si segueix la ratxa dissabte que ve a una dificil visita al Platges de Calvià.