Cap de Llevant 3-2 Alaró

El Cap de Llevant se impone al Alaró

El Cap de Llevant guanya per la mínima davant de l’Alaró. L’equip serverí que mostra moments de molt bon futbol sala aconsegueix 3 punts molt bons per seguir ficant pressió als equips capdavanters de la classificació.

Durant la primera meitat les ocasions més clares eren pel Cap de Llevant. L’Alaró jugava amb pilotes llargues al seu pivot però no aconsegueixen fer gol a Villarino. Arriba un gol de sortida de pressió perfectament executada per l’equip serverí que anima el partit que ja duia més de 10 minuts sense gols. Després Toni Santandreu marca un gol espectacular per damunt el porter des de gairebé el mig del camp. Acaba la primera part amb 2-0.

La segona part comença malament pel Cap de Llevant que els errors els hi surten molt cars, fins a 2 gols encaixa per a badar. Quan el partit pareixia que acabaria amb empat a falta de 4 minuts pel final Toni Riera treu petroli d’una jugada individual on no tenia espai però l’inventa i marca el 3-2. L’Alaró té ocasió de marcar dos gols per 2 dobles penaltis, però Villarino ho impedeix. Resultat final 3-2.

L’Alaró no mostra un gran joc però va poder endur-se’n els 3 punts de Son Servera. El Cap de Llevant demostra que quan vol sap jugar perquè es veuen moments d’un gran joc col·lectiu, encara que hi ha minuts de desesperació individual que propicien errades fatals.

Destacar la gran actuació del àrbitres del partit. El millor arbitratge fins el moment en aquesta temporada. Es possible que s’equivoquessin en alguna acció, però han estat molt respectuosos en tot moment.