Crónica Cadetes 1º Reg Olimpic 0-5 Rtvo. Mallorca

Olimpic: Fullana, Canaves, Bassa, Llodrà, Mascaró, Muntaner, Serra, Riutort, Pastor, Maimó i Riera.

També jugaren: P. Miquel, B. Miquel, Vanrell i Matamalas.

Rtvo. Mallorca: Graham, Molina, Hidalgo, Murillo, Llinàs, Ruiz, Campins, Estarellas, Thomas, Paez i Olinga.

També jugaren: J. Hernandez, Servera, Torres, A. Hernandez i Riutort.

Gols: 0-1 min. 22 Paez, 0-2 min. 43 Thomas, 0-3 min. 49 Hidalgo, 0-4 min. 65 Thomas, 0-5 min. 67 Ruiz.

Arbitre: Juan Alzamora, sense complicacions.

Targetes grogues: P. Miquel, Bassa i Muntaner per a l’Olimpic.

Targetes vermelles: no n’hi va haver.

Comentari:

Partit dominat de cap a fi per l’equip visitant, que ha jugat molt de temps la pilota intentant moure-la d’un costat a l’altre del camp. L’equip local ha estat esperant en defensa les embestides del Mallorca i ho ha aconseguit fer bastant bé, d’aquí que els visitants han aconseguit fer quatre gols amb pilota aturada i només un de jugada.

A la segona part, l’Olimpic ha arribat un parell de vegades a la porteria contrària sense aconseguir cap gol. El Mallorca ha seguit amb el seu sistema i ha fet quatre gols a aquesta segona part.