Crónica Alevín 1ªReg Son Cladera 4-1 Olimpic

Son Cladera: Monserrat, Campoy, Fernandez, Gomez, Mudarra, X. Morales, Pancho, Marin, Pozuelo, Ledesma i J. Morales.

També jugaren: Sastre i Diounkou.

Olimpic: Febrer, Jimenez, Coronado, Cerezo, Pocoví, Llodrà, Fernandez, Martí, Blanco, Sanchez i Pont.

També jugaren: Salas, Chardonnet i Muntaner.

Gols: 1-0 min. 3 J. Morales, 2-0 min. 16 Ledesma, 2-1 min. 19 Pocoví, 3-1 min. 33 Pancho, 4,1 min. 58 Ledesma.

Arbitre: Emilio Junquera, ha influit massa en el partit.

Targetes grogues: No n’hi va haver.

Targetes vermelles: Febrer per a l’Olimpic.

Comentari:

Els visitants han sortit dormits en el partit i al quart d’hora ja perdien de dos gols de diferència, després en una falta han aconseguit reduir diferències i el partit, a partir d’aquí, ha estat més igualat. Als darrers minuts d’aquesta primera part l’Olimpic hagués pogut empatar el partit amb les seves arribades a l’area local.

Al minut 3 de la segona part, ha estat quan l’àrbitre s’ha fet protagonista del partit, primer ha pitat cessió en una jugada que un defensa visitant ha despejat i el porter l’ha agafada. Segon, l’equip local ha anat viu i ha fet el tercer gol d’aquesta falta. Tercer, el porter visitant s’ha posat nerviós i segons l’àrbitre l’ha insultat i, per tant, l’ha expulsat des de 20 metres quan quasi ja anaven a treure del mig del camp (i jo dic, no és millor a aquesta categoria xerrar amb els nins). A partir d’aquí, i en un partit d’alevins, la diferència de físic ha estat massa gran, així i tot, els visitants han tengut les seves possibilitats de marcar gol.