Cónica Alevín: Olimpic 3-3 Playas de Calvia

Olimpic: Febrer, Cerezo, Coronado, Salas, Parera, Martí, Pont, Blanco, Fernández, Jiménez i Sánchez.

També jugaren: Pocoví, Alabarce, Llodrà i Chardonnet.

Platges Calvià: Robert, D.Mayorca, Lopez, Pasadas, Blazquez, Miquel, Pavies, Garcia, Caruda, Medina i V.Mayorca.

També jugaren: Hernandez, Rodriguez, R.Iglesias i A.Iglesias.

Gols: 0-1 min. 13 Miquel, 0-2 min. 37 Blazquez, 1-2 min. 38 Fernandez, 1-3 min. 45 Lopez, 2-3 min. 56 Martí, 3-3 min. 58 Blanco.

Arbitre: Miguel Morey, molt bé, sense cap complicació.

Targetes grogues: No n’hi va haver.

Comentari:

La primera part, ha resultat molt poc entretenguda, amb domini de l’equip local però sense ocasions de gol.

Els visitants han començat defensant, però així com transcorria aquest primera part arribaven a la porteria local. D’aquí que en un xut llunyà hagin aconseguit el primer gol.

A la segona part, els visitants han sortit amb moltes ganes i amb una actitud, per endur-s’en el partit, que ja la voldrien molts d’equips. Ha aconseguit dues vegades una diferència de dos gols, però els locals amb tota la sort del món han aconseguit empatar quan ja pareixia que els tres punts eren pels visitants.